Bilžu un stāstu konkurss: "ES ēdu pats!"

Bilžu un stāstu konkurss: "ES ēdu pats!"

01. May 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Brīžiem šķiet - vēl nesen turēju šo mazo cilvēciņu rokās, un viņš bija atkarīgs tikai un vienīgi no mums abiem - saviem vecākiem. Bet tagad - atliek vien piepildīt šķīvi, un mazais pats, kaut arī dažkārt noķellējies ar ēdienu līdz ausīm, tomēr uzcītīgi, ar karotes palīdzību, savu šķīvi iztukšo. Tieši tā - PATS. Un te nu jāatzīst, kārtējo reizi,  - bērni aug tik neapturami ātri.. 

Aicinām piedalīties bilžu un stāstu konkursā, padaloties ar mums savos interesantākajos brīžos, kas novērojami tik nozīmīgā bērniņa patstāvības brīdī!

Uzdevums: iesūti fotostāstu, parādot mirkļus, kuros bērniņš pats sācis ēst. Pastāsti, kā viņam veicas ar ēšanu. Parādi un pastāsti, kādus paņēmienus tu izmanto, lai iemācītu bērnam ēst pašam? Kā tu iemācīji turēt mazulim karotīti? Vai nostrādāja arī kāds psiholoģisks moments? Pieņemsim ne tikai blogus ar bildēm, bet arī FOTOblogus, kam iesūtīta anotācija portāla pirmajai lapai ar saiti uz FOTOblogu!

Balvas: jaukākie stāsti tiks apbalvoti ar gardām dāvanām no Milupas- produktu grozu 

Piedāvā savam mazulim piemērotu ēdienu no Milupa jaunumu klāsta! Milupa “Ēdu pats!” gatavās maltītes mazuļiem no 10 un  12 mēnešu vecuma gatavotas īpaši domājot par mazu bērnu pilnvērtīga uztura vajadzībām. Tās satur visas svarīgākās uzturvielas no gaļas un dārzeņiem, Omega 3 taukskābi. Milupa “Ēdu pats!” maltītes gatavotas dārzeņus tvaicējot – tas nodrošina produkta labo garšu, smaržu un mazulim piemērotu ēdiena konsistenci.

Milupa piedāvā 6 jaunas receptes – jums būs ko izvēlēties! “Ēdu pats!” maltītes ir īpašā iepakojumā – bļodiņā, no kuras mazulim būs ērti ēst pašam.  

Konkurss ir spēkā līdz - 1.maijam ieskaitot.Uzvarētāju noskaidrosim 2.maijā!

Vai tavs mazulis jau ēd pats? Varbūt ir laiks sākt iepazīstināt viņu ar šo interesanto patstāvības mirkli! Viņam patiks!

Gaidām stāstus un bildes!

Māmiņu Klubs

Iesūti savu blogu konkursam ar norādi "Es ēdu pats" šeit!

www.milupa.lv

Sekojiet mums: