Austiņa sāp jeb vidusauss iekaisums vasarā

Austiņa sāp jeb vidusauss iekaisums vasarā

24. Apr 2012, 14:49 mamma27 mamma27

Nu re, sācies atvaļinājums un vasaras brīvdienas bērnudārzā un mums atkal slimība klāt. Nu kurš tad slimo vasarā? Adrians! Arī pagājušo gadu jūnija sākumu pavadījām slimnīcā un šoreiz negaidītā slimība mūs pārsteidza jau Līgo dienas rītā.

 

Ap četriem no rīta mazais -lielais brašulis pamodās raudot,ka sāp austiņa. Divas stundas noraidāja ,tad atnāca mīļais Minkāns,kurš dēliņu nomierināja un abi aizmiga.

Biju diezgan satraukusies, jo priekšā četras brīvas dienas, bijām laukos un tuvākais dakters gana tālu. Tad nu zvanīju uz konsultātīvo tālruni ģimenes ārstu un jautāju ko tad darīt. Man ieteica ausu pilienus,kas noņem sāpes. Tā arī izdarījām un austiņa vairs nesāpēja,bet puisis tāds niķīgs tomēr palika. Skaidrs bija,ka tik līdz būsim Rīgā ,tā dosimies pie daktera.

 

Tā nu ,kā jau mūsu valstī , lielas rindas pie labiem speciālistiem ,un par valsts līdzekļiem tikai oktobrī var tikt, skaidrs ,ka pieteicos par maksu un trešdien no rīta 8:00 jau biju pie daktera Akera vienības gatvē. Un apskatot mūs secinājums bija ātrs-Vidusauss iekaisums!!! Nu ko antibiotikas nedēļu - vējā  nevar, peldēties nevar, mazgāties nevar, jāievēro mierīgs režīms-HAHAHA. Adrians un mierīgi uzvedīsies. Nu kurš trīsgadnieks spēj mierīgi nodzīvot.:) bet to jau saprata arī dakters. Ja temperatūras nav ārā iet var tik austiņā vate jāieliek,lai nesapūš. 

 

Tā nu pēc nedēļas jādodas atrādīt un ceru ,ka viss būs labi, jo esam jau ieplānojuši doties uz Liepāju apciemot sen neredzētus radiņus.