Attīstošās muzikālās rotaļlietas bērniem no www.toys.lv!

Attīstošās muzikālās rotaļlietas bērniem no www.toys.lv!

01. Aug 2012, 15:14 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nekas neizkrāso bēbīša dienu kā nomierinoša un iedvesmojoša mūzika. Mūzikai ir tā unikālā spēja aizraut bērna interesi un noturēt to minūtēm un stundām ilgi, vienalga vai tā būtu uzmundrinoša mūzika vai vienkārša šūpuļdziesmu klausīšanās!

 

www.toys.lv piedāvā muzikālās attīstošās rotaļlietas no Chicco, kas sadarbībā ar māmiņām, pediatriem, pieredzējušiem zīdaiņu un bērnu aprūpes speciālistiem, asociācijām un bērnudārziem vēro bērnu attīstību viņu pirmajos dzīves gados ar mērķi piedāvāt vienkāršus, uzticamus un kvalitatīvus produktus, kuri būtu piemēroti katrai bērna attīstības fāzei jau sākot no dzimšanas. 


Neatkarīgi no tā, kāda dienas daļa ir, muzikālās rotaļlietas var uzlabot kreņķīga bēbīša omu, nomierināt, iežūžot miedziņā vai izklaidēt.Mūzika ir stimulējošs spēks un ir pierādīts, ka tā ienes bērna dzīvē prieku un smieklus.

 

Mazulīšiem noteikti patiks un saldāku miedziņu sagaidīt palīdzēs muzikālais karuselītis, ko var piestiprināt pie gultiņas. Iesākumā mazais tikai vēros, kā rotaļlietas mūzikas pavadībā kustās, bet vēlāk bēbītis jau vēlēsies satvert mantiņas ar rociņām, un pēc tam arī ar kājiņām.


{fotoblog:3202}

 

www.toys.lv

21. Oct 2011, 15:59

Ja sitas ir forsas 👍