Arī otrās nedēļas uzdevums - godam paveikts!

20. Feb 2012, 12:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Portālā pašreiz apkopojam māmiņu padomus, lai kopīgi izveidotu Lielo e-padomu grāmatu! Iesūti savu padomu arī Tu un laimē kādu no 5 Kleenex® Balsam balvām!

Otrās nedēļas uzdevums nu ir godam izpildīts!

Kas tas bija par uzdevumu? Pirmās nedēļas tēma bija iesūtīt mums rūdīšanās un veselīga dzīvesveida padomus, kas palīdz uzturēt ne tikai možu garu, bet arī labu veselību!!

Saņēmām ļoti daudz informācijas par veselīgu dzīvesveidu! Turklāt, informācija - pārbaudīta, jo ikviens rakstiņš bija Jūsu pašu pieredzes pilns, kas patiešām priecē! Ieskaties, Tev arī var noderēt:

Veselā miesā vesels gars! 

Mūsu ģimenes veselīgā dzīvesveida pamata principi

Veselīgs dzīvesveids: noderīgi padomi! 

Manas ģimenes veselīga dzīvesveida pamati 

 

Atgādināsim arī par vērtēšanu:  šajā konkursā galvenā vērtētāja lomu uzņemas Māmiņu Klubs, kura redakcija vairāku cilvēku sastāvā, reizi nedēļā izvēlēsies savu simpātiju, ko pārsteigt ar nedēļas balvu!

Cīņu par lielo balvu turpina pilnīgi visi blogi, arī tie, kas ieguvuši kādā nedēļā balvu! Lielās balvas ieguvēju izvēlēsies Māmiņu Kluba un Kleenex pārstāvji!

Balvas - no Kleenex Balsam!


Katru nedēļu viens blogs, kurš būs ieguvis Māmiņu Kluba simpātijas, tiks apbalvots ar pārsteiguma balvu: Kleenex Balsam un Kleenex Balsam Fresh kabatlakatiņu komplektiem.

Bet būs arī lielā balva – Kleenex salvetes, dekoratīvās kastītes un papīra izstrādājumi visai ģimenei!

Bet, pats galvenais, jūsu padomi tiks apkopoti unikālā projektā “Mammu veselības padomi” ilustrētā e-grāmatā, kas būs pieejama ikvienam MK lasītājam kā noderīgs materiāls, ko ērti apskatīt un izdrukāt ģimenes lietošanai!

Bet tagad pats galvenais, paziņojam otrās pārsteiguma balvas ieguvēju, un tā ir LANA, kura iesūtījusi 10 padomus veselīgam dzīvesveidam!

Apsveicam un pēc  Kleenex Balsam un Kleenex Balsam Fresh kabatlakatiņu komplektiem no aicinām nākt pakaļ uz redakciju jebkurā darba dienā no 27.februāra līdz 28.martam no plkst.9:00 līdz 17:00. Māmiņu Kluba redakcija atrodas Vīlandes 1/9 (ieeja no Elizabetes ielas), 5. stāvs.