Ar tautas metodēm pret saaukstēšanos: piedalies konkursā!

24. Feb 2012, 09:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Veselība mums katrai ir svarīga, un visvairāk mēs parasti uztraucamies par mūsu bērnu veselību.  Un tieši tāpēc mūsu plānos ir izdot Māmiņu Kluba e-grāmatu „Mammu veselības padomi”, kurā atbildes uz jautājumiem par saaukstēšanās slimībām varētu iegūt ikviena māmiņa! Pats galvenais: grāmatā tiks apkopoti tieši Jūsu – māmiņu padomi! Un tas jau nozīmē, ka cita no citas varēsim smelties pieredzi un padomu, kad tāds būs vajadzīgs!

 

Atgādināsim, ka šis Māmiņu Kluba projekts aktīvs būs veselas 4 (!!!) nedēļas! Katru nedēļu Jums tiks likta priekšā jauna tēma, par kuru jāiesūta būs blogs.

 

Šīs nedēļas tēma:  - tautas metodes, mājas tējiņas, vanniņas, inhalācijas, kas tiek liktas lietā, ja saaukstēšanās un slimība ir jau klāt!

 

Uzdevums: pastāsti par to, kā tavā ģimenē tiek ārstēta saaukstēšanās ar dažādām tautas metodēm, inhalācijām un tējām, kā arī - priecāsimies, ja atklāsi mums dažādu tēju pagatavošanu, kā arī tēju nozīmi, jo, kā zināms, ārstniecības tējām katrai ir sava funkcija! Vai slimības laikā ir arī inhalācijas? Pastāsti arī par to! Varbūt ir vēl kādi īpaši procesi, rituāli, ko izmantojat, kad saaukstēšanās vai slimība ir klāt? Gribam zināt visu!

Atceries – priecāsimies, ja stāstā būs arī bildes (ilustrētas receptes, padomi, ieteikumi) vai varbūt pat video padoms.

 

Vērtēšana:  šajā konkursā galvenā vērtētāja lomu uzņemas Māmiņu Klubs, kura redakcija vairāku cilvēku sastāvā, reizi nedēļā izvēlēsies savu simpātiju, ko pārsteigt ar nedēļas balvu!

 

Cīņu par lielo balvu turpina pilnīgi visi blogi, arī tie, kas ieguvuši kādā nedēļā balvu! Lielās balvas ieguvēju izvēlēsies Māmiņu Kluba un Kleenex pārstāvji!

 

Šīs nedēļas balva:    

Kleenex® Balsam: dermatoloģiski testēti kabatlakatiņi ar kliņģerīšu balzamu! Tās lietojot, deguns tiek pārklāts ar ādu aizsargājošu, mikroskopisku  balzama kārtiņu. Kliņģerīšu balzams saudzē un palīdz pasargāt deguna ādu no apsārtumiem iesnu laikā.

 

Kleenex® Balsam Fresh: arī šīs salvetītes satur aizsargājošo kliņģerīšu balzamu, bet tām vēl piemīt atsvaidzinošs mentola aromāts - lai deguntiņiem vieglāk elpot! 

 

Veiksmi konkursā!

 

Konkurss ilgst līdz 26.februārim ieskaitot, laimētāju noskaidrosim 27.februārī.

 

IESŪTI KONKURSA STĀSTU ŠEIT!