Ar homeopātiju pret bērna nemieru

Ar homeopātiju pret bērna nemieru

28. Mar 2011, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Augot bērnam, mainās arī viņa uzvedība. Tā vienkārši dzīvē ir iekārtots, ka mums ir jāiepazīst ne tikai dzīves labās puses. Šoreiz kopā ar homeopāti Ingunu Vecvagari runāsim par to, kā homeopātija var palīdzēt agresijas gadījumā.

 

Pirmā vizīte pie homeopāta parasti ilgst aptuveni stundu, jo ārsts vēlas zināt par bērnu visu, sākot no brīža, kad māmiņa uzzinājusi, ka ir gaidībās līdz brīdim, kad viņi ir atnākuši vizītē. Tiek jautāts par gaidību laiku, par to vai māmiņa esot stāvoklī nav slimojusi. Lai uzzinātu kuri medikamenti mazajam varētu būt piemērotākie, ja tādi būs nepieciešami, ārsts izzina, kādi laikapstākļi māmiņai labāk iet pie sirds vai ir bailes no negaisa, kas bērniņam vislabāk garšo. Sajūtām homeopātijā ir liela nozīme. Ļoti būtiski ir zināt arī to kā mazais piedzimis, vai viss bijis labi.

 

Ja runā par agresiju, tad mums nākas cīnīties ar savu bērnu nepaklausību ik dienu, taču reti, kad mēs saprotam, kāpēc tā. Izrādās bērns 2 gadu vecumā nedzird noliegumu, tad, kad mēs viņam sakām neskrien, mazais dzird tieši pretējo – skrien. Tāpēc, ja mēs vēlamies, lai viņš pārtrauktu kādu savu darbību, mums ir jāizsaka pozitīvs uzaicinājums veikt kādu citu darbību, piemēram, apstājies vai pietupies. Arī agresija šajā vecumā ir normāla izpausme, patiesībā agresivitāte piemīt mums visiem, tikai jautājums cik lielā mērā.

 

Homeopāte Inguna Vecvagare stāsta, ka apmēram  2,5- 3 gadu vecumā bērnam formējas personīgais „es”, tāpēc šajā vecumā izteikti bērns saka nevis „Jānītim sāp!”, bet gan „Man sāp!”. Caur savu rīcību viņš iegūst pieredzi, ka ne viņš var ne tikai iesist vai samīļot, bet, ka arī viņam var iesist vai viņu samīļot.

 

Un tomēr ko darīt, ja bērns uzvedas pārāk gražīgi un ir bieži dusmīgs?

 

Inguna Vecvagare sniedz pavisam vienkāršu atbildi: „Mazais ir mūsu, vecāku, spogulis, mums, pirmkārt, jāizvērtē sava uzvedība, jāsaprot, kādēļ mēs esam ar kaut ko neapmierināti, kas mūsos izraisa dusmas, jāspēj ar tām tikt galā un arī mūsu bērna uzvedība mainīsies uz labu.”

 

Ja arī Tev ir nemierīgs bērns, uzdod savu jautājumu, rakstot uz kristine@maminuklubs.lv!

 

Sedalia sīrups palīdzēs cīņā ar bērna nemieru

 

 



 

SEDALIA sīrups ir homeopātiskas zāles, ko tradicionāli lieto bērniem no 1 gada vecuma nervozitātes un nelielu miega traucējumu gadījumos.

 

Konsultējieties ar ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

Pirms zāļu lietošanas uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju!

Zāļu nepamatota lietošana ir kaitīga veselībai.