Adrianas mīļais tētis

Adrianas mīļais tētis

21. Feb 2011, 22:22 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Manas meitiņas Adrianas tēti sauc Rolands. Viņš nodarbojas ar celtniecību un dažādiem amatnieku darbiem. Vinam ļoti patīk darināt dažādas lietiņas no koka – plauktiņus, skapīšus, krēslus un vēl daudz ko citu. Bieži vien es nemaz nepamanu, ka viņš kautko gatavo, kad atnes jau gatavu mantu un tad mums ir pārsteigums.

 {smallpic:1}

{smallpic:2}

Tēta hobiji ir jau manis pieminētā dažādu lietu izgatavošana no koka un vēl viņam patīk ķimerēties ap elektroniku. Salabot televizoru un mūzikas centru viņam nav problēma. Vēl mūsu tētim ļoti patīk dažādas datorprogrammas, kuras viņš izpēta un apgūst pašmācības ceļā.

 

Brīvajā laikā tētis dažreiz atpūšas vai arī pieskata meitiņu, lai mamma var atpūsties un veltīt laiku sev. Brīvdienās ejam pastaigās vai dodamies ciemos pie vecvecākiem. Pašlaik visi esam aizrāvušies ar dārza darbiem, jo šogad pirmo reizi ir savs dārziņš.

 {smallpic:3}

{smallpic:4}

Mūsu tētis ir pats labākais ar to, ka viņš ir mūsu...

 

Viņš ir labsirdīgs un mīļs, bet reizē arī ļoti stingrs pret meitiņu. Tas ir ļoti, ļoti labi, jo Adriana tēti vienmēr klausa, jo zina, ka nevar kašķēties, bet mammai gan negrib klausīt.

 

Un vēl mūsu tētis ir unikāls tādā ziņā, ka var un prot un dara pilnīgi visu! Kad es aizbraucu prom uz vairākām dienām darīšanās, tad zinu, ka mazajai tiks pampers apmainīts, dupsis nomazgāts un māja būs ideālā kārtībā, kad atbraukšu un vēl vakariņas mani sagaidīs.

{smallpic:5}

Tāpēc varu teikt, ka mūsu tētis tiešām ir pats, pats labākais!!!

 

Liels paldies Tev, Roland, ka esi tik brīnišķīgs tētis mūsu meitiņai!!!

 

Māmiņa Sandra ar meitiņu Adrianu

 

Pastāsti arī Tu par sava bērniņa tēti, iesūtot stāstiņu un bildes par viņu!

 

Iesūti ziņu šeit!

12. May 2010, 23:02

Paldies Ilzīt!!!
😘)😘)😘)