5 lietas, kas mani pārsteidza Oilatum®

5 lietas, kas mani pārsteidza Oilatum®

03. May 2012, 11:42 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pateicoties Māmiņu Klubam, man bija iespēja testēt krēmu Oilatum®. Lūk, piecas lietas, kas mani šajā produktā pārsteidza visvairāk!

 

Oilatum® krēms


 

1.Bez smaržas

Ierasts, ka vairumam sejas krēmu piemīt sava, specifiska smarža. Citreiz uzkrītošāka, cikreiz – mazāk jūtama, tomēr tā ir. Oilatum® krēms, turpretī, ir bez jebkādas smaržas.

 

2.Biezākas konsistences

Jau pirmo reizi, uzziežot uz pirksta Oilatum®, uzreiz sapratu – krēms pietiks ilgam laikam. Pateicoties tā biezajai konsistencei, krēms no tūbiņas neiztek vairāk kā nepieciešams. Turklāt, tā biezā konsistence pasargā no nejaušas nosmērēšanās, krēmam izšļācoties no tūbiņas.

 

3.Bez spīduma

Īpaši mani iepriecināja fakts, ka ieziežot ādā Oilatum®, krēms tajā pilnībā iesūcas, un rezultātā, āda nespīd. Nereti dienas laikā krēms uz sejas izveido taukainu slāni. Ar Oilatum® no šī nevēlamā efekta iespējams pilnībā izvairīties!

 

4.Iedarbība visas dienas garumā

Protams, viens no lielākajiem labumiem, ko sniedz Oilatum® lietošana, ir tā pilnīga iesūkšanās ādā!  Tas nozīmē, ka tā tiek pietiekami mitrināta, jo nesastājas uz ādas, bet iekļūst tās dziļākajos slāņos.

 

5.Nomierina ādu.

Oilatum® krēms ir ādas glābiņš pēc sauļošanās! Pēc peldes sāļajā jūras ūdenī un ilgstošas sauļošanās, Oilatum® bijis labākais sejas ādas mitrinātājs.

 

 

Pēc Oilatum® krēma testēšanas sapratu vienu: ja līdz šim ikdienā, savā rokassomiņā līdzi nēsāju tikai roku krēmu, tad tagad tam līdzās būs arī Oilatum®! 

Līva Zaksa, www.maminuklubs.lv