11.aprīļa ONLINE TV videoieraksts

12. Apr 2016, 00:58 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tik ļoti gribas pacelties spārnos, kad ārā ir pavasaris.. Cik ļoti gribas, lai ātrāk pienāk tas mirklis, kad drūmais paliek aiz muguras, un ikdiena kļūst saulaina un gaiša. Laikapstākļi mūs lutina, bērni arī – katru dienu ar kādu jaunu sasniegumu, smaidu, atzīšanos mīlestībā vai vienkāršu skatienu.

11.APRĪĻA ONLINE TV KONFERENCES PROGRAMMA

Iepazīsimies ar Bērnu Klīniskās Universitātes slimnīcas Vecāku māju

Šī gada martā Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas (BKUS) Vecāku mājai aprit seši pastāvēšanas gadi. Sešu gadu laikā tajā palīdzību saņēmuši teju 3000 bērnu tuvinieku, no tiem pagājušajā gadā atbalsts sniegts 792 cilvēkiem, kuri Vecāku mājā uzturējās, lai būtu tuvāk savām atvasēm ārstēšanās procesā. Studijā ciemosies un uz vecāku jautājumiem par dažādiem Vecāku mājas pakalpojumiem un iespējām atbildēs Ilze Jozēna – Bērnu slimnīcas Vecāku mājas vadītāja.

Atsvaidzini savu organismu ar vitamīniem pavasarī

Tāpat kā daba, arī mūsu organisms mostas pēc ziemas. Nogurums, pelēcīga sejas krāsa, drūmas domas – iespējamās ziemas paliekas, tomēr – laikā, kad gaidām, plānojam vai jau esam kopā ar savu mazuli, nav laika drūmumam. Nedrīkst ļauties nogurumam. Ir jāpalīdz organismam justies labi – izvēloties sev piemērotākos vitamīnus un pievēršoties veselīgākam dzīvesveidam! Kādi ir Tev piemērotākie vitamīni laikā kad plāno, gaidi vai baro bērniņu ar krūti  – uzzināsi sarunas gaitā! Iepazīsies arī ar īpašo Pregnacare produkcijas klāstu!

Pavasaris, higiēna un iespēja izvairīties no infekcijas izraisītām saslimšanām

Pavasarī arī tavos plānos noteikti neietilpst  saslimšana ar kādu infekcijas slimību, ko izraisījuši uz mūsu vai mazuļu rokām nonākuši mikrobi. Par higiēnu un tās nozīmi runāsim turpinājumā ar Slimību profilakses un kontroles centra direktora vietnieku Dzintaru Mozgi.

Iepazīšanās ar jaunajām Huggies mitrajām salvetēm

Divas drosmīgas māmiņas ONLINE TV Māmiņu Kluba studijā tiešraidē testēs jaunās Huggies mitrās salvetes, pastāstot par saviem mitro salvešu lietošanas paradumiem, kā arī daloties iespaidos par nupat izmēģināto! Uzzināsim, kā tad jaunās Huggies mitrās salvetes smaržo, cik ērti tās ir lietojamas, un ar ko atšķiras jaunais iepakojums no iepriekšējā!

Svarīgākās uzturvielas satur zīdaiņu pārtika

Neviena mamma nenoliegs bērna pārtikas kvalitātes nozīmīgumu. Ikviena savam mazulim grib dot to labāko. Tāpēc – nākamajā sarunā vērsīsim uzmanību uz bērnu pārtikas izvēles kritēriju nozīmīgumu. Kā pabarot mazuli veselīgi, kāpēc izvēlēties tieši mazulim piemērotu pārtiku, kas satur tā augšanai nepieciešamās uzturvielas? Uzzināsim arī visu par piena maisījumiem, putrām un biezenīšiem, kam ir liela nozīme zīdaiņa un bērna attīstībā un veselībā.

Būsim skaistas un atvērtas pavasarim

Dr. Hauschka dabīgā, organiskā kosmētika būs tā, ar ko iepazīsimies tuvāk! Mācīsimies, kā to visu izmantot savā labā tieši pavasarī un tiksimies ar Diānu Godmašu, kas ir Dr. Hauschka grima trenere Latvijā! Neiztiksim arī bez jaunās Dr. Hauschka pavasara/vasaras dekoratīvās kosmētikas kolekcijas demonstrācijas studijā!

Māmiņu Klubs