"Mazo un lielo Mikijas draugu vasaras nobeiguma salidojums."

"Mazo un lielo Mikijas draugu vasaras nobeiguma salidojums."

27. Aug 2014, 14:06 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

20140826170431-26460.jpgBallīšu ideju aģentūra „Tieši Tev” sadarbībā ar Jelgavas Māmiņu klubu” 29.08.2014.plkst.18.00 Miki peles  Minnijas un Zaķa Banny  sabiedrībā  aicina izbaudīt vasaras noslēgumu jaukā, mājīgā iekārtotā ceļmalas kafejnīcā „Zemnieku cienasts”, Jelgavā.

Pasākuma gaitā - rotaļas, konkursi, Pik Nik siera čempionāts, Modes nama Tēma apģērbu paraugdemonstrējumi, kopīga skolnieku sviestmaižu pagatavošana, radošā darbnīca, sejiņu apgleznošana, vizināšanās ar "Līču ganībās"  jautri ripojošo un lēkājošo traktorvilcieniņu "Lecīgā slieka" un protams balvas, saldumi, miljons burbuļi un vēl kāds pārsteigums.....Dalības maks 3.00 eiro no bērniņa.

Uz vasarīgi aktīvu un piedzīvojumu pilnu Mikijas ballīti tiek aicināti visi bērni vecumā no 1-12 gadi vecāku pavadībā.

 ESI RADOŠS - droši vari izpausties, ierodies uz pasākumu Miki austiņās, vai kādā interesantā Miki draugiem pieskaņotā apģērbā un tiksi pie īpašās Miki balvas.

Īpašās balvu nominācijas bērniem -  līdz 1 gada vecumam, 1-3 gadi, 3-5 gadi, 5 līdz 12 gadi, Miki ģimenes balva.

ESIA AKTĪVS UN SPORTISKS – piedalies visās aktivitātēs, krāj punktus un tiksi pie gardām balvām.

Īpašās balvu nominācijas bērniem līdz 3 gadu vecumam, bērniem līdz 6 gadu vecumam, bērniem līdz 12 gadu vecumam, aktīvākās ģimenes balva.

Vai mazais pirmklasnieks ir gatavs skolai? - vai pirmklasnieka soma ir  sakārtota pareizi. Nāc uz pasākumu un tu uzzināsi kas ir nepieciešams skolnieka somā. Kancelejas preču tirgotājs „ARGA” pārbaudīs tavu sakārtoto somu un sniegs atbildi uz taviem jautājumiem, kā arī atjautības uzdevumi, par ko tiks balviņas katram attapīgajam.

ESI IZDOMAS PILNS – kopā ar Minniju pagatavo  sviestmaizi kas rosina apetīti, smieklīgāko sviestmaize, supermaizīti ( kas ir ērta apēšanā) un tiksi pie pārsteiguma.

Īpašās balvu nominācijas  - Minnijas kompetencē,  pēc smaržas tiks izvērtēts maizītes salikums.

Mūs atbalsta

Tūrisma aģentūra „N-Travel” – jauks ceļojums, atpūta tas ir tas, ko mēs katrs esam pelnījuši.
Skrīveru saldumi ar saviem veselīgajiem saldumiem, kas neatstāj vienaldzīgu ne lielu ne mazu. ASPASIA un Skrīveru Gotiņas – veselības un skaistuma noslēpumi !

Atpūtas un sporta komplekss ”Zemgale” – boulinga spēle un slidošana ģimenes pulkā ir vesels piedzīvojums.

EcoEmi - augstas kvalitātes, krāsaini un ērti zīdaiņu un bērnu apģērbi no sertificētiem organiskiem materiāliem

Ja tev patīk būt aktīvam, iepazīt jaunus draugus, saņemt balvas, jautri pavadīt laiku un iemūžināt jaukus brīžus, gaidīsim tavu pieteikumu. 

Piesakies pasākumam jau no 18. Augusta līdz 26.augustam, sūtot vēstuli ar Vārdu, Uzvārdu, Vecumu, uz e-pastu: ballitesballites@inbox.lv, vai zvani un uzzini vairāk 29102766.

Pēc pasākuma būs iespēja izklaidēties bērnu rotaļu un karuseļu laukumā. Laukums ar atrakcijām un rotaļām bērniem no 2 līdz 12 gadu vecumam vecāku tiešā pavadībā!