“Māmiņu Klubs” aicina uz pirmo Māmiņu Kongresu!

11. Nov 2017, 11:13 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vecāku apvienība un medijs “Māmiņu Klubs” 25.novembrī, plkst.12:00 rīko pirmo Māmiņu Kongresu - bez maksas pasākumu topošajiem un jaunajiem vecākiem. Māmiņu Kongress norisināsies Semarah Hotels Lielupe SPA&Conferences viesnīcā, lielākajā konferenču zālē Latvijā ar plašu izglītojošu programmu visas dienas garumā. 

Pirmā Māmiņu Kongresa mērķis ir apkopot jaunākās tendences mātes un bērna veselības un profilakses jomā, uzsvaru liekot uz veselīgu grūtniecību kā nākamās paaudzes pīlāru. ““Māmiņu Klubam”, daudzu gadu garumā sadarbojoties ar vadošajiem speciālistiem mātes un bērna veselības jomā, izkristalizējušies galevnās tēmas, par kurām būtu jāizglīto topošās un jaunās ģimenes - tā ir laicīga grūtnieču aprūpe, vecāku sagatavotība dzemdībām, bērna drošība jau no pirmajām dzīves dienām un izglītoti vecāki par bērna fizisko un emocionālo attīstību. Pirmais Māmiņu Kongress īpaši uzsvērs vecāku sagatavotību savai jaunajai lomai, izglītošanās nozīmi un sadarbību ar speciālistiem.”, informē Māmiņu Kongresa organizētāja, “Māmiņu Kluba" vadītāja Baltijas valstīs Sandija Salaka.

Māmiņu Kongresa programmā iekļautas izglītojošas lekcijas par veselīgu grūtniecību, aktualitātēm dzemdniecībā, lai tās noritētu pēc iespējas saudzīgāk un drošāk māmiņai un bērnam, sievietes veselību, profilaksi un vakcināciju, zīdīšanas veicināšanu, bērna drošību mājoklī, jaunākās bērna aprūpes un attīstības metodes. Kongresā norisināsies lekcijas, meistarklases, individuālās konsultācijas ar ārstiem un speciālistiem, kas tiks pārraidītas arī video tiešraidē, lai sasniegtu pēc iespējas plašāku vecāku loku.

Lekcijas un meistarklases vadīs ārsti, vecmātes, dūlas, fizioterapeiti un citi speciālisti no “Māmiņu Kluba” Vecāku skolas, Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas, Rīgas Stradiņu Universitātes, Sabiedrības Profilakses Kontroles Centra, Rīgas pilsētas dzemdību nama, VSAA u.c.

Kongresa programmā iekļautas tādas tēmas kā:

  • Bērna ienākšana ģimenē - realitāte pret sapni
  • Veselīga grūtniecība - ķermeniski, emocionāli un garīgi
  • Zīdaiņu profilakse un vakcinācija
  • Vecāku atbildība bērna drošībā
  • Krūts ēdināšanas nozīme - kā nepadoties pie pirmās krīzes?
  • Pēcdzemdību rehabilitācija un sievietes veselība ilgtermiņā
  • Veselīgs uzturs bērniem - no pirmās dzīves dienas
  • Izmaiņas bērnu pabalstu sistēmā u.c. tēmas!

Visu pasākuma laiku viesnīcā darbosies arī īpaša Veselības stacija, kurā būs iespējams veikt dažādus testus, izmeklējumus un aprunāties ar speciālistiem individuāli.

Uz pirmo Māmiņu Kongresu aicinātas ģimenes ar bērniem, jo pasākums sola arī plašu izklaides programmu mazajiem apmeklētājiem - visas dienas garumā SPA viesnīcā Semarah Hotels Lielupe būs īpašas aktivitātes - radošās darbnīcas, rotaļu istabas, veselīgas peldes baseinā.

Bet, pasākuma noslēgumā - lielais koncertuzvedums visai ģimenei “Un atkal Pifs”, ar iemīļotajām dziesmiņām un jokiem!

“Māmiņu Kluba” pasākumi jau tradicionāli pulcē daudz apmeklētāju un arī šoreiz gaidāmi vairāk nekā tūkstotis Kongresa viesu.

 ATZĪMĒ, KA NĀKSI UZ KONGRESU UN AICINI UZ PASĀKUMU ARĪ CITUS->>>

kas_tas_tads kas_tas_tads 20. Nov 2017, 21:14

Vai kaut kur pieejama konkrētāka programma ar laikiem?