„Lielā ratu pastaiga 2017”  Balvos

„Lielā ratu pastaiga 2017” Balvos

15. May 2017, 14:33 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pasākums tiek organizēts nu jau 5 gadu pēc, kārtas iedvesmojoties no Rīgas māmiņu kluba  aktivitātēm, tā ir iespēja iziet ielās un likt apjaust – cik tomēr mūsu ir daudz ( jaunās paaudzes). Mammām tā ir iespēja sapost bērna ratus ar visdažādākajām dekorācijām, rati ar lielāko/superīgāko noformējumu tiek apbalvoti.

Pēc gājiena pa Balvu ielām visi pulcējas uz  koncertu  kurā piedalās Balvu bērnu deju kolektīvi un mazie dziedātāji, notiek sejas apgleznošana, bērni var izdzīvoties un izlēkāties uz piepūšamajām atrakcijām, tiek iesaistīts Balvu bērnu un jauniešu centrs izveidot dažādas sportiskās aktivitātes, mazajiem apmeklētajiem ir iespēja uzsēsties ponija mugurā un izbaudīt cukurvates priekus!

Koncerta noslēgumā tiek apbalvoti pēc žūrijas domām košākie un radošāko ratu īpašnieki ar dažnedažādām balvām, kuras ir noderīgas mazuļa attīstībai, un māmiņas palīdzībai ikdienas audzināšanai. Pasākuma atbalstītāji pasniedz arī savas simpātiju balvas J

Paši pirmie pasākumi tapa pateicoties Agnetai Mačai un Edītei Gorkinai, taču Agneta šobrīd audzina savas mīļās atvasītes ārpus Latvijas. Sveicieni viņai no Balvu māmiņu kluba.

20170515143415-17856.jpg 

Šogad pasākums ieplānots 10. jūnijā bet iespēja parādīt savus braucamrīkus būs ne tikai mazuļiem, bet arī viņu brāļiem, māsām vai vienkārši bērniem no pirmsskolas izglītības iestādēm. Tāpēc māmiņas un tēti: Posiet ratus, brāļi māsas un citi bērni līdz 6 gadu vecumam – riteņus, skrejriteņus u.c. braucamrīkus.

Atkārtoti mēs gājienā dosimies 1. jūlijā Balvu novada svētkos.

20170515143406-65418.jpg 

Pieteikumu pasākumam gaidu uz e-pastu: sintija.darzniece@gmail.com

Uz tikšanos! 10. jūnijā 12:00 pie „ūdensrozes”

Pasākuma organizatore:

Sintija Dārzniece