“Fiksās” biezputras dienām, kad nav laika, bet gribas labi paēst

“Fiksās” biezputras dienām, kad nav laika, bet gribas labi paēst

16. Jan 2018, 14:17 UlrikaP UlrikaP

Kad darbs steidz darbu, ir reizes, kad bērniem piedāvāju “fiksās” biezputras, jo, manuprāt, to priekšrocība ir to pieejamībā. Proti, kvalitatīva, bērniem paredzēta biezputra ir pieejama teju katrā pārtikas veikalā, un, ņemot vērā ražotāju siegto informāciju un kvalitātes marķējumus, es varu būt droša, ka piedāvāju savam mazajam labāko un kvalitatīvāko.

Ar HIPP biezputrām pazīstama ir gan vecākā meita, gan arī tagad gadu jaunais dēlēns. Kas man simpatizē HIPP? Tas, ka tā produktu plauktos ir pieejamas ne tikai putras ar dažādām piedevām, bet arī vienkāršas biezputras “bez nekā”. Piemēram? Piemēram, griķu biezputra. Jūs kādreiz esat pamēģinājuši? Atzīšos godīgi, ka es nekad neesmu bijusi liela griķu fane, bet tā kā dēlam garšo, tad mūsu mājās tie tiek gatavoti aizvien biežāk. Un liels bija mans pārsteigums, ka griķu biezputra var būt tik garšīga. Atliek vien uzvārīt ūdeni, piebērt biezputru vajadzīgajās attiecībās un kārtīga ēdienreize gatava! Kārtīgas pusdienas kārtīgam čalītim. Bez klāt pievienotām garšiņām. Noteikti simpatizēs tiem, kuru bērniņi kāda iemesla pēc nedrīkst uzņemt glutēnu vai pienu.

Lai gan lielākoties dēls ēd jau to pašu ēdienu, kuru mēs, pārējie, savukārt pusdienās kādreiz tiek nogaršots kāds jogurts vai nesaldināta biezputra, ir reizes, kad arī mūsu produktu plauktā nonāk pa kādam saldākam produktam. Protams, esmu par to, ka, ja saldumiņš ir ar mēru, tad tā nav mirstama lieta, par kuru būtu jāceļ ārprātīga jezga. Un te nu tā ir – HIPP BIO auzu pārslu biezputra ar āboliem bērniem no 6 mēnešu vecuma. Sastāvā piena maisījums, vitamīni, graudaugu pārslas, ābolu sulas koncentrāts, vājpiena pulveris, ābolu ekstrakts. Mazajam ziķerim, kurš kārtīgi izdaudzījies, cenšoties iepazīt pasaules plašumus, garšo ļoti. Gatavojot šo biezputru, varu būt droša, ka bļodiņa vienmēr tiks izēsta līdz pēdējai karotītei.

20180116141706-81421.jpg

Vai Tu, iegādājoties biezputras un pārtiku, pievērs uzmanību, lai produkts būtu bio sertificēts? Es pievēršu. Tāpēc bieži vien mana izvēle, stāvot veikalā pie plaukta, nosliecas par labu HIPP produktiem.