YappySense SOFT BEIGE pleds savu jauno saimnieku atradis!

YappySense SOFT BEIGE pleds savu jauno saimnieku atradis!

31. Jan 2017, 14:34 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nevienam nav noslēpums, ka bērniem iemigt palīdz dažādi gulētiešanas rituāli, piemēram, šūpuļdziesma, pasaciņa, svecītes iedegšana, pidžamas uzvilkšana, "ar labunakti" un arī sveiciens pārējiem ģimenes locekļiem. Pirms gulētiešanas bērnam ir jānomierinās, jāatslābinās no dienā gūtajiem iespaidiem, stresa, pārdzīvojumiem un piedzīvojumiem. Tas prasa laiku, un te palīdzēt var noteikti rituāli, kā arī pareiza to secība, kas jāievēro pašiem vecākiem.

Vecākiem ieteicams gulētiešanas rituālu sākt laikus, lai nebūtu steigas. Piemēram, pašiem mazākajiem vakarā tā varētu būt silta vanna, kas mazo cilvēciņu nomierina. Bērns var ieēst kaut ko, lai nakts vidū nepamostos izsalcis, uzvilkt savu mīļāko pidžamiņu, pateikt "ar labunakti" pārējiem ģimenes locekļiem, pat dzīvnieciņiem.

Palīdzēt iemigt kādam var pasaka, tumšāka istabiņa vai tieši otrādi - gaismiņas ieslēgšana, vēl kādam - dziesmiņa. Bērniem ļoti patīk pasakas. Tās viņus nomierina, atslābina, un pasaku klausīšanās ir lielisks veids, kā papildināt vārdu krājumu.

Kādi ir tava bērna gulētiešanas rituāli?

Māmiņu Kluba portālā visvairāk māmiņu atzina, ka pašiem mazākajiem visvieglāk ir aizmigt pie māmiņas krūts. Tāpat būtiska ir samīļošanās pirms miedziņa, zobiņu tīrīšana, vakara pasaciņa, pidžamas uzvilkšana, došanās uz podiņa, dziesmiņa pirms miega, vēl ir mazulīši, kam patīk vannošanās pirms miedziņa vai pat masāža. Lielākiem bērniem patīk, ka viņus pirms miedziņa sasedz, samīļo, pienes mīļāko mīksto rotaļlietu.

Balva

YappySense SOFT BEIGE pleds

20170124121713-50916.jpg

YappyKids Latvijas zīmols!

YappyKids ir izveidojis 100 % dabīgas un neticami maigas kokvilnas pledus Jūsu mazulim! 

Savu mazuli variet tajā ietīt ne tikai auklējot rokās, bet arī guldot gultiņā vai bērnu ratiņos.

Vasarās to var droši izmantot arī sedziņas vietā un Jūsu mazulis būs par to pateicīgs! 

Izmēri: 75 x 100

Krāsa:  maigi bēšs

Kura no jums tiek pie šī lieliskā pleda?

Ilze-S

APSVEICAM! Raksti mums uz kristine@maminuklubs.lv, lai uzzinātu vairāk par balviņas saņemšanas iespējām!

Bet jau šajā svētdienā, Māmiņu Kluba TV3 raidījumā skatīsimies sižetu par bērna miedziņu!

Māmiņu Klubs