Tommee Tippee pudelīte ērtāka mazulītim un māmiņai

Tommee Tippee pudelīte ērtāka mazulītim un māmiņai

24. Feb 2017, 11:46 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Beidzot arī mēs ar Vovčiku izmēģinājām jauno Tommee Tippee pudelīti. Gribētos teikt, ka mēs jau esam izmēģinājuši daudz un dažādus māneklīšus un arī pudelītes. Mums jau ir vesela kolekcija. Bet Vovčiks, pagaidām, kā jau īsts vīrietis, mīl visu dabīgo. Vienreiz, kad bija ļoti izsalcis, paņēma pudelīti no vecmāmiņas rokām.

20170222120347-67201.jpg

Pirmais, kas iekrīt acīs, ir kvalitāte. Gan iepakojumam, gan pašai Tommee Tippee pudelītei tāda ir. Uz iepakojuma var izlasīt informāciju par pudelīti, un arī kastītes iekšpusē ir papildus informācija.

20170222120401-76552.jpg

Gan pati pudelīte, gan arī knupītis ir nestandarta formas. Kā sacīja mūsu vecmāmiņa, šī ir tāda "vēderaina pudelīte". Tommee Tippee pudelīti ir ērti turēt rokās. Mazgāšanas laikā īpašā pudelītes forma problēmas nesagādā.

20170222120416-26599.jpg

Tātad, pudelīte nomazgāta, notvaicēta un ar māmiņas pienu tiek nodota mazajam dēliņam. Sākumā puika nesaprata, kas ar šo ierīci darāms. Bet es piespiedu pudeles knupīti, lai viņam mutītē ietecētu mazliet pieniņa. Vovčiks nogaršoja un sāka aktīvāk piezīsties. Uzreiz viss neizdevās ne tuvu. Un tomēr izdevās! Kā sola ražotājs, Tommee Tippee pudelīte nav jāpaceļ uz augšu, lai knupītis piepildītos ar pienu, kad pudelīte jau patukšojusies. Tas ir ērti. Man likās dīvaini, lai gan varbūt, ka mums vienkārši vajag jau lielāka izmēra knupīti, ka zīšanas laikā mazuļa apakšlūpa jau pieskaras plastmasai. Nekāda diskomforta gan puikam tas nesagādāja.

20170222120436-58186.jpg

Tāpat es centos iedot arī mākslīgā piena maisījumu ar Tommee Tippee pudelīti. Protams, to viņš neēda, bet ar pudelīti tam nav nekāda sakara. Bet, gatavojot maisījumu, pamanīju vēl vienu plusu. Aizvērtais vāciņš blīvi pieguļ knupītim, maisījums ārā nelīst. Dēļ īpašās knupīša uzbūves, jāatzīst, tomēr ne katru reizi izdodas ar pirmo reizi aizvērt pudelīti ciet kārtīgi. Jāpierod. Pudeles kakliņš ir ļoti plats, maisījumu iebērt ir ērti.

Secinājumi man un dēliņam ir tādi, ka esam apmierināti ar testējamo produktu! Tagad, kad mammai kaut kur jābrauc, dēliņš dzer mammas pieniņu no Tommee Tippee pudelītes.

Liels paldies Māmiņu Klubam par iespēju izmēģināt jauno Tommee Tippee pudelīti!

 

Anastasija un Vovčiks

anastasija88 (maminklub.lv)