VIDEOseriāls SUPERBĒBĪTES māsiņa: dodamies ciemos pie mazās Grētas!

06. Oct 2014, 09:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Klubā veidojam dažādas stāstu sērijas, kuru laikā iepazīstam kādas ģimenes dzīves notikumus tuvāk. Pavisam nesen tikāmies ar māmiņu Alisi un viņas vecāko meitiņu Kati, kura reiz bija Māmiņu Kluba superbēbīte, nu Kate vairs nav vienīgais bērniņš ģimenē, pasaulē ir nākusi mazā māsiņa Grēta. Stāstu sērijā "Superbēbītes māsiņa" mēs uzzināsim daudz vērtīga un arī interesanta par to, ko nozīmē būt divu bērnu vecākiem.

Ar mazulīti Grētu iepazināmies, kad meitiņai bija apritējušas vien dažas nedēļiņas, šajā laikā ģimene piedzīvojusi daudz dažādu notikumu, taču vispilgtākais no tiem noteikti ir meitiņas nākšana pasaulē, kuru māmiņa Alise atceras ar smaidu.

Skatāmies kopā!

Māmiņu Klubs

 

20140918101640-74236.jpg


05. Nov 2014, 14:52 miljumins123

Šis ir tas video.

Liene Krúza Liene Krúza 06. Oct 2014, 13:20

vecaka meita,kurai paslaik ir 4gadi,kad piedzima bralits,vina bija slimigi greisirdiga uz citiem,kuri gribeja pieiet klat bralitim. reizem mani baidija vinas uzvediba,kad majas kads ienaca,vina uzreiz skreja pie bralisa gultas un sedeja, un nevienu klat nelaida. jo vina baidjas,ka kad var vinu aiznests prom,kads nodarit pari. meitene bija mieriga,tad kad bebis bija opa mammai. bet nu ar laiku,ar runam,ka mamma,tetis neatlaus nevienam darit pari bralitim,tad ari vina pierima.........