VIDEO: Iepazīsti jaunās, uzlabotās Huggies® Newborn autiņbiksītes jaundzimušajiem!

11. Apr 2014, 10:50 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Huggies® nebeidz mūs pārsteigt, un tā nu arī šoziem mums ir lieliska iespēja iepazīties ar jaunām un uzlabotām autiņbiksītēm jaundzimušajiem - Huggies® Newborn. Tikko dzimušam bērniņam nepieciešamas īpašas rūpes un maigums. Ik dienu mazuļi mūs pārsteidz ar jaunām prasmēm, iemaņām un to, kā viņi aug un attīstas. Jaunās Huggies® Newborn jaundzimušajiem ir ļoti ērtas, mīkstas un maigas, un tas vēl nav viss - tās ir papildinātas ar unikālām papildiespējām: mitruma indikatoru un īpašu kabatiņu, kas pasargās no noplūdēm. Iepazīsti tuvāk jaunās Huggies® Newborn autiņbiksītes, skaties VIDEO un uzzini vairāk!

Mūsu visu laiku vislabākā maigā aizsardzība!

20131104184531-15364.jpg

Jaunās Huggies® Newborn nodrošina vēl lielāku komfortu jaundzimušiem bērniņiem, kā iepriekš.

Huggies® Newborn autiņbiksītēs iestrādāts speciāls mitruma indikators, kas iekrāsojas zaļš, kad autiņbiksītes ir mitras un signalizē, kad tās laiks nomainīt. Jaundzimušam bērniņam it īpaši svarīgi justies sausam. Bērna āda ir maiga un viegli iekaistoša, tādēļ mitruma indikators būs lielisks palīgs mammai un tētim, lai parūpētos par savlaicīgu autiņbiksīšu maiņu un bērniņš vienmēr būtu sauss.

Vēl viena noderīga īpašība jaunajās Huggies® Newborn ir īpaša kabata muguras jostiņā, kas palīdz izvairīties no noplūdēm aizmugurē.  Sausa muguriņa jaundzimušajam ļaus čučēt saldā miedziņā un justies mierīgam.

Jaunajās Huggies® Newborn ir uzlabotas arī aizdares austiņas - tās stiprinās jebkurā vietā uz autiņbiksītēm, tādejādi palīdz labāk autiņbiksītēm piegulēt un regulēt to izmēru - kā ērtāk pēc mazā puncīša apkārtmēriem!

Huggies® Newborn veidotas no unikāliem, mīkstiem un “elpojošiem” materiāliem. Autiņbiksīšu ārējais slānis satur 100% dabīgu kokvilnu un padara tās jo īpaši maigas un mīkstas. 

Autiņbiksītes rotātas ar mīļiem Disney zīmējumiem - Vinniju Pūku un Tīģerīti. Iepakojums ir skaistos, dzeltenos pasteļtoņos, kas radīs patīkamas sajūtas un iepriecinās ikvienu mammu un tēti.

Huggies® Newborn pieejamas 2 dažādos izmēros:

-  no 2 - 5 kg

-  no 3 - 6 kg

Meklē labākajos Latvijas veikalos! Neaizmirsti Huggies® jaundzimušo autiņbiksītes ielikt savā dzemdību somā, lai pirmā satikšanās lielajā pasaulē būtu maiga, mīksta un sausa!

20131104200519-71679.jpg