Unikāla kabatiņa pret noplūdēm: tikai Huggies® Newborn jaundzimušo autiņbiksītēm!

31. Aug 2014, 00:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bieži vien esam dzirdējušas teicienu par to, ka jaundzimušie tikai ēd, guļ un nokārtojas autiņbiksītēs. Daļēja taisnība jau tanī visā ir, jo jaundzimušā pilnvērtīgai attīstībai, viņam ir daudz laika jāpavada miegā, un, protams, neiztikt arī bez citiem fizioloģiskajiem procesiem. Mazuļi mēdz nokārtoties bieži, tāpēc viņiem nepieciešamas uzticamas autiņbiksītes, kas viņu miedziņu netraucētu un neradītu diskomfortu saistībā ar mitrumu tajās.

Huggies® Newborn autiņbiksītēm ir ne tikai mitruma indikators, kas palīdz jaunajiem vecākiem saprast, kad klāt ir laiks mainīt mazuļa autiņbiksītes, tām ir arī speciāla kabatiņa muguras jostiņā, kas palīdz izvairīties no noplūdēm un aizsargā mazuļa apģērbu.

20140108122205-35396.jpg

Kādas ir citas Huggies® Newborn autiņbiksīšu labās īpašības?

speciāls mitruma indikators, kas iekrāsojas zaļš, kad autiņbiksītes ir mitras un signalizē, kad tās laiks nomainīt. Jaundzimušam bērniņam it īpaši svarīgi justies sausam. Bērna āda ir maiga un viegli iekaistoša, tādēļ mitruma indikators būs lielisks palīgs mammai un tētim, lai parūpētos par savlaicīgu autiņbiksīšu maiņu un bērniņš vienmēr būtu sauss.

īpaša kabata muguras jostiņā, kas palīdz izvairīties no noplūdēm aizmugurē.  Sausa muguriņa jaundzimušajam ļaus čučēt saldā miedziņā un justies mierīgam.

uzlabotas arī aizdares austiņas - tās stiprinās jebkurā vietā uz autiņbiksītēm, tādejādi palīdz labāk autiņbiksītēm piegulēt un regulēt to izmēru - kā ērtāk pēc mazā puncīša apkārtmēriem!

- veidotas no unikāliem, mīkstiem un “elpojošiem” materiāliem. Autiņbiksīšu ārējais slānis satur 100% dabīgu kokvilnu un padara tās jo īpaši maigas un mīkstas. 

rotātas ar mīļiem Disney zīmējumiem - Vinniju Pūku un Tīģerīti. Iepakojums ir skaistos, dzeltenos pasteļtoņos, kas radīs patīkamas sajūtas un iepriecinās ikvienu mammu un tēti.

Huggies® Newborn pieejamas 2 dažādos izmēros:

-  no 2 - 5 kg

-  no 3 - 6 kg

Meklē labākajos Latvijas veikalos! Neaizmirsti Huggies® jaundzimušo autiņbiksītes ielikt savā dzemdību somā, lai pirmā satikšanās lielajā pasaulē būtu maiga, mīksta un sausa!

20131104200519-71679.jpg