Trešā atvasīte - Adriāna Ebigeila ir starp mums

Trešā atvasīte - Adriāna Ebigeila ir starp mums

28. Jul 2015, 16:47 Liene Krúza Liene Krúza

Arī mūsu trešais bērniņš ir sagaidīts. Tā tad varu nedaudz padalīties ar foto - no dzemdibu nodaļas. Meitiņa piedzima Madonas dzemdību nodaļā, 19.jūlija naktī plkst. 2:11. Viņas svars man bija liels pārsteigums, jo bija pierast,ka man lieli bērni nedzimst, bet viņa piedzima 3720gr un 52cm gara. Pārsteidza arī tas, ka mūstdienās ciemiņus nemaz nelaiž palātā, jāiet uz atsevisķu telpu. Šīs 4dienas dzīvoju vienos mūlsumos un pārdomās. Arī nabiņas nosiešana un tās apkope,mazliet šokēja. Ai nu labi,nabiņu nosiešana ir viens, bet ka 4dienas neviens viņu neapskatija, neapstradāja un nelika man to darit bija pārsteigums. Mājās esot tā sāka nepatīkami ost,pat ar visām drēbītēm smaku sita cauri.  Arī bērna neešanu pirmajā sutka viņi uztvēra normālu un pašsaprotamu. Ja bērns neēd teju 12h un pasaka,tas ir normali, tad man trīsas noskreja pār kauliem. Mēs abas ar meitu cīnijāmies,neatkapos un nepieļāvu ka viņai iegrūž pudeli,bet lai beidzot paņemtu krūti un sāktu ēst. Un mums tas izdevās.Un tas ir galvenais.

Ko nu par slikto. Iespējams viss tur ir normali un pieņemami. Tikai man liekas oooooooooo,jo iepriekšējie bērniņi dzima Cēsis, un visu ļoti kontrolēja

Ilvija82 Ilvija82 29. Jul 2015, 14:12 Liene Krúza

Nu skaidrs!

29. Jul 2015, 12:51 čabule

Es ari 2013. gada biju Rdzn.Pieredze totqli preteja.Cik pati uzbazos neayltsaucigajam masinam(bija ari iznemums),tik ar bija. Studenti ari vienreiz atnaca,apskatija krutis,vederu,tas ar viss.

Liene Krúza Liene Krúza 29. Jul 2015, 07:51 Ilvija82

Tā kā tagad saucot ātros jāzvana uz centrāli- tā ir Rīga, tad ved kur viņi liek. Un no Jaunpiebalgas Madona esot 5km tuvāk nekā Cēsis. Ved kur tuvāk... Ātrie vairs nevar izvēlēties kur vest ,kur ne. Tāpēc šoreiz meita dzima citā pilsēta,nevis ka es gribēju,ka visi dzimst vienā vietā. Pašai savs transports pus 11 naktī nebija ieejams

Ilvija82 Ilvija82 28. Jul 2015, 22:32

Un sveiciens mammai un meitiņai!

Ilvija82 Ilvija82 28. Jul 2015, 22:31 Liene Krúza

Kāpēc Cēsīs nedzemdēji, ja bija laba pieredze?

čabule čabule 28. Jul 2015, 22:14 Salamandraa

Man par RdzN ir divas pieredzes.
Pirmā 2013. gads: Pie manis palātā dzīvoja barošanas konsultanti un visiem bija svarīgi, ka baroju ar krūti, 3 dienas mani mocija, līdz beidzot pateica par uzgaļiem. Arī bērnu apskatija vairāk nekā vienu reizi dienā, jo ar ēšanu bija problēmas (manas vainas pēc, ne bērna..), mani uzpasēja pat studenti, kuriem interesēja pilnīgi viss (pati gan piekritu ka viņi nāk, nedaudz nožēloju jo miera nebija ne no viena..), nabu apkopa katru dienu un iemācija to arī man darīt, nabu nenoņēma, tā nokrita mājās.
Otrā 2015. gada jūnijs: Nevienam neinterisēja ne tas kā man iet, ne tas kā es baroju.. nabu neviens neapkopa, beigās nosēja un nenoņēma, nokrita 6. dzīves dienā- mājās.

28. Jul 2015, 22:09

Apsveicu!
Rdzn arī ir tā, ka neliekas ne zinis. Būtībā māti tikai pabaro, bērnu reizi pa reizei nosver, 3. dienā neņem nabu, apsmērē, turbekulozes vakcīna un brauc mājās. Arī par barošanu neko. Man 2 dienas nebija piens(minimāli pirmpiens, kuru nevarēja nemaz izspiest), bērns karājās pie tukšas krūts un 2. dienā iedeva maisījumu, uzreiz meita aizmiga. Trešajā dienā krūtis sāka sprāgt pušu, un tad jau tā lietiņa aizgāja. Bet kopumā RDzn tas pats kas jūsu apraktītajā Madonā.

Liene Krúza Liene Krúza 28. Jul 2015, 21:14 INGAAM

man ar liekas,ka viņa vairāk līdzinās brālītim,nekā māsai😀

Liene Krúza Liene Krúza 28. Jul 2015, 21:10

Nē,nē mīļas mammas,mans mērķis nebija nomelnot vai kā citādi Madonu. Jo dzemdībās viss bija ok un šķiet bija viss labākās,kuras tur nodaļa strādā. Wnk pēc pieredzes,ka Cēsīs lika ik pēc 3h bērnu barot, bet Madonā viņiem normāli,ja pirmo sutku bērns ļoooti maz ēd, un ja ilgi nocīnijušās ar krūts barošanu,grūž pudele, bet nepalīdz pielikt pie krūts. Tā pat ar nabiņu, ja Cēsīs to apstrādāja katru dienu un deva vatīti,lai berniņam krociņas aptīra, tad Madonā nekā tāda nebija. Ja man nēbūtu ar ko salīdzināt viss būtu jauki.
3diena jau meitiņa ēda uz urāāā,bija klusums,palātā ienāca vien tad,kad nesa ēst,vai vizīte.

zbonds zbonds 28. Jul 2015, 19:01

Hm, man arī ir pilnīgi pretēja pieredze- tikai pozitīva! Jau iepriekš pie
Mifa raksta komentēju. Man abi bērniņi tur dzima un ja nu kādreiz būs trešais, tad tikai Madonā!

Sirsnīgi sveicieni ar trešā bērniņa ienākšanu Jūsu ģimenē!