Mācies mazuli saprast un ļauj justies viņam saprastam. Īpaša lekcija pie Aijas Apsītes

Mācies mazuli saprast un ļauj justies viņam saprastam. Īpaša lekcija pie Aijas Apsītes

23. Jan 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mums visiem gribas būt labiem, pat nē - vislabākajiem vecākiem jau kopš mazuļa gaidīšanas laika. Un dažkārt, kad mazulis jau klāt, jūtamies nedroši, ir bail mazo cilvēciņu paņemt rokās, nav pārliecības par savām prasmēm to izdarīt pareizi. Tāpat arī ar citiem mazā cilvēciņa aprūpes jautājumiem. Bet tas nav nekas neparasts, jo tieši labākie vecāki jautā, meklē atbildes uz saviem jautājumiem, un arī atrod tās!

PIESAKIES LEKCIJAS APMEKLĒJUMAM ŠEIT>>

Nāc uz lekciju pie trīs bērnu māmiņas, sertificētas bērnu nēsāšanas konsultantes, "Aijas Prakse" vadītājas Aijas Apsītes. Ieguvumu būs daudz!

Saņemsi atbildes uz dažādiem jautājumiem:

  • par to, kas notiek ar mazuli,
  • par to, kā viņu saprast, kā viņam palīdzēt un nekaitēt,
  • ienirsim kopā zīdaiņa anatomiskajā, fizioloģiskajā un psihoemocionālajā attīstībā
  • uzzināsim vairāk par katru no attīstības posmiem, par to, kā kurā no šiem posmiem varam atbalstīt savu mazulīti

Bet arī tas vēl nav viss! Mācīsies mazulim palīdzēt dažādās dzīves situācijās, uzzināsi, kā bērniņu saprast, un kā viņam palīdzēt justies saprastam. Sapratīsi, kas ir kinestētiskais hendlings, un kāda ir tā nozīme mazuļa aprūpē. Tāpat iemācīsies uztvert mazuļa aprūpi kā deju, kurā viss atkarīgs no diviem, darboties spējīgiem cilvēkiem.

Uzzināsim kopā, kas tad ir vēlamās un nevēlamās mazuļu aprūpes lietas, uzzināsim arī vairāk par mazuļu masāžu un to, kas ar mazajiem cilvēciņie notiek katrā no vecuma posmiem. Mācīsimies saprast, KĀPĒC ar mazuli kas notiek caur nepiespiestu viedokli par to, kā un ko vajadzētu darīt, jo mēs taču visi zinām - visiem viena mazuļa aprūpes formula neder, tieši tāpēc - mācīsimies atrast savējo!

Kur notiek?

Māmiņu Kluba mājīgajās telpās Vīlandes ielā 1-3, 2. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

€ 10 par lekciju

PIESAKIES LEKCIJAS APMEKLĒJUMAM ŠEIT>>