Raudzības un kristības mūsmājās! :)

Raudzības un kristības mūsmājās! :)

17. May 2018, 20:38 DreamComeTrue DreamComeTrue

Ir pagājušas jau septiņas nedēļas kopš mazā princese ir šajā pasaulē. Viens no noteikti būtiskākajiem - pirmajiem svētkiem - ir raudzības. 

Mūsmājās mēs bijām pieņēmuši noteikumu, ka ne ātrāk kā pēc 5 - 6 nedēļām, protams neskaitot vecvecākus, kas mazo brīnumu bija apskatīt jau dažas dienas pēc atgriešanās mājās no slimnīcas, bet stāts ne par to .. 

Kādas būtu labākās dāvanas nākot raudzībās? Varu padalīties - pamperi, un laicīgi noskaidrotas lietas no vecākiem. Mūsu gadījumā mēs jau zinājām ko gribam. Mazā saņēma gan drēbītes, gan mīļsedziņas, bet divas dāvanas bija ļoti būtiskas: kristībām kleita, un kuloniņš maza enģelīša formā. Visiem pārējiem viesiem mēs jau laicīgi teicām - PAMPERI, jo tie noder VIENMĒR. 

Es ļoti priecājos, ka visi laicīgi noskaidro, ko vajadzētu, kas būtu piemērotāks .. tas ir ļoti apdomāti. Ir bijis, ka neiedomājas uzzvanīt un uzdāvina kaut ko, kas jau ir par mazu. Tā man gadījās ar otro dēliņu Ralfu, kad paziņas brauca raudzībās. 

Bet tagad, kad liela daļa radinieku ir jau pabijuši ciemos, nākamie lielie svētki būs kristības. Tās notiks jau šo svētdien, un mēs viņām ļoti gatavojamies. Jāizdomā ar ko pacienāt ciemiņi, laicīgi jāsapucē kurpes un kleita, un galvenais - jānoskaņojas ar lielisku un svētuma pilnu noskaņojumu. :) 

Par to, kā mums ies kristībās uzrakstīšu citu dienu, bet tagad - sēžot pie atvērta virtuves loga, klausoties lietus piļu paukšķoņā, un smaržojot svaigi izceptos aveņu - šokolādes kēksiņus, vēlu Jums meitenes, mierīgu vakaru! 

Uz drīzu sadzirdēšanos, Kristiāna. :)