Piesakies Philips Avent Natural Response zīdaiņu pudelītes testiem!

Piesakies Philips Avent Natural Response zīdaiņu pudelītes testiem!

28. Feb 2023, 13:51 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Martā aicinām tevi izmēģināt Philips Avent Natural Response zīdaiņu pudelīti, kas speciāli izstrādāta, lai atbalstītu mazuļa individuālo dzeršanas ritmu.

Natural Response knupis atbrīvo pienu tikai tad, kad mazulis aktīvi dzer. Mazuļi var dzert, norīt un elpot, izmantojot savu dabisko ritmu, kā pie krūts. Līdz ar to ir viegli apvienot barošanu ar krūti un barošanu ar pudelīti.

Piedāvājam testēt jaunāko Philips Avnet pudelīti. Mēs nosūtīsim to uz tevis izvēlēto pakomātu! Pretī gaidīsim atsauksmi portālā maminuklubs.lv un philips.lv 10 dienu laikā pēc pudelītes saņemšanas. 

PIETEIKTIES TESTIEM

Kāpēc tieši Philips Avent Natural Response zīdaiņu pudelīte?

Veidots, lai samazinātu kolikas un diskomfortu

Pretkoliku vārsts ir veidots tā, lai neļautu gaisam ēšanas laikā iekļūt mazuļa vēderā un samazinātu kolikas un diskomfortu.

Dabisks satvēriens ar krūts formas knupi

Plašais, mīkstais un elastīgais knupis ir paredzēts, lai imitētu krūts formu un sajūtu, palīdzot mazulim ērti ieķerties un ēst.

Pudelītes knupis atbrīvo pienu, kad mazulis aktīvi dzer

Natural Response knupis darbojas atbilstoši jūsu mazuļa dabiskajam barošanas ritmam, nodrošinot, ka ir viegli apvienot zīdīšanu un barošanu ar pudelīti. Knupim ir unikāla atvere, kas atbrīvo pienu tikai tad, kad mazulis aktīvi dzer. Līdz ar to, kad mazulis ietur pauzi, lai norītu un ieelpotu, arī piena padeve tiek apturēta.

Vienkārša izmantošana un tīrīšana un ātra salikšana

Platais pudelītes kakliņš padara vieglāku uzpildi un tīrīšanu. Tikai dažas detaļas ātrai un vieglai salikšanai.

Īpašais knupis samazina piena noplūdes

Knupja atvērums ļauj pienam izplūst tikai brīdī, kad mazulis aktīvi dzer. Līdz ar to varat droši izvairīties no piena izlīšanas mājās vai ceļā.

Viegli turēt pat mazām rokām

Ergonomisko pudelīti ir viegli satvert jebkurā leņķī, lai nodrošinātu maksimālu komfortu barošanas laikā. Viegli turēt jūsu rokām un sīciņām rokām.

Saderīga ar Philips Avent produktu klāstu

Mainiet un pieskaņojiet mūsu piena sūkņa, pudelītes un krūzītes detaļas, izveidojiet komplektu, kas atbilst jūsu vajadzībām un lietojiet, kad nepieciešams.

Natural Response knupji, kā arī pudelītes nesatur BPA

Philips Avent Natural pudelītes un knupji ir ražoti no BPA nesaturoša materiāla.