Piesakies Huggies® Newborn autiņbiksīšu testiem!

Piesakies Huggies® Newborn autiņbiksīšu testiem!

27. Aug 2014, 00:03 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Vai tev nupat kā piedzimis bērniņš? No visas sirds apsveicam! Un vēlamies tev ko dāvināt: iespēju izmēģināt Huggies Newborn autiņbiksītes!

Tikko dzimušam bērniņam nepieciešama īpaša kopšana, maigums un rūpes. Katra diena nāk ar jauniem pārsteigumiem bērniņa attīstībā, tāpēc Huggies® Newborn speciālās autiņbiksītes jaundzimušajiem radītas ļoti ērtas, mīkstas un maigas, papildinātas ar unikālām iespējām - mitruma indikatoru un īpašu kabatiņu, kas pasargās no noplūdēm.

Mūsu visu laiku vislabākā maigā aizsardzība!

20131104184531-15364.jpg

Jaunās Huggies® Newborn nodrošina vēl lielāku komfortu jaundzimušiem bērniņiem, kā iepriekš.

Huggies® Newborn autiņbiksītēs iestrādāts speciāls mitruma indikators, kas iekrāsojas zaļš, kad autiņbiksītes ir mitras un signalizē, kad tās laiks nomainīt. Jaundzimušam bērniņam it īpaši svarīgi justies sausam. Bērna āda ir maiga un viegli iekaistoša, tādēļ mitruma indikators būs lielisks palīgs mammai un tētim, lai parūpētos par savlaicīgu autiņbiksīšu maiņu un bērniņš vienmēr būtu sauss.

Vēl viena noderīga īpašība jaunajās Huggies® Newborn ir īpaša kabata muguras jostiņā, kas palīdz izvairīties no noplūdēm aizmugurē.  Sausa muguriņa jaundzimušajam ļaus čučēt saldā miedziņā un justies mierīgam.

Jaunajās Huggies® Newborn ir uzlabotas arī aizdares austiņas - tās stiprinās jebkurā vietā uz autiņbiksītēm, tādejādi palīdz labāk autiņbiksītēm piegulēt un regulēt to izmēru - kā ērtāk pēc mazā puncīša apkārtmēriem!

Huggies® Newborn veidotas no unikāliem, mīkstiem un “elpojošiem” materiāliem. Autiņbiksīšu ārējais slānis satur 100% dabīgu kokvilnu un padara tās jo īpaši maigas un mīkstas. 

Autiņbiksītes rotātas ar mīļiem Disney zīmējumiem - Vinniju Pūku un Tīģerīti. Iepakojums ir skaistos, dzeltenos pasteļtoņos, kas radīs patīkamas sajūtas un iepriecinās ikvienu mammu un tēti.

Huggies® Newborn pieejamas 2 dažādos izmēros:

-  no 2 - 5 kg

-  no 3 - 6 kg

Kā pieteikties testēšanai?

Raksti vēstuli uz kristine@maminuklubs.lv, uzraksti savu vārdu, uzvārdu un tālruņa numuru, kā arī bērna vecumu un svaru! Ar kandidātiem sazināsimies personīgi! Priekšroka tiks dota Māmiņu Kluba aktīvajām blogerēm :)

Pēc testējamā produkta gaidīsim ierodamies Māmiņu Kluba redakcijā, Vīlandes ielā 1-3.

Atceries: piesakoties produktu testam, tu apņemies tuvāko 2 nedēļu laikā iesūtīt savu blogu ar atsauksmi par produktu. Blogā pastāsti, kas produktā patika, ko tajā novērtēji visvairāk. Priecāsimies arī par fotogrāfijām (vēlams būtu vismaz 3)!

Kā iesūtīt atsauksmi?

- Spied podziņu pie sava profila "PIEVIENOT RAKSTU"

- Izvēlies rubriku Jaundzimušais un tagu -"Huggies-Newborn", "Produktu-testi"

- Kad viss izdarīts, spied SAGLABĀT, un stāsts pēc dažām minūtēm nokļūs portālā

Atsauksmes iesūtīt aicinām arī māmiņas, kas pavisam nesen izmēģinājušas šīs autiņbiksītes! Dalieties pieredzē, tā var noderēt citiem topošajiem un jaunajiem vecākiem!

Māmiņu Klubs

20131104200519-71679.jpg


tad jau es uz siem testiem nevaru pieteikties, jo mazulis gaidams apm pec menesa😀

Atsūti un parādi mums atsauksmīti šeit: http://www.maminuklubs.lv/user/profile/add/text/