Philips AVENT elektriskais piena sūknītis.

Philips AVENT elektriskais piena sūknītis.

08. Aug 2020, 22:40 Emī mamma.... Emī mamma....

Esmu divu bērnu māmiņa, kura ir krājusi un turpinās krāt piena rezerves, dažādiem dzīves gadījumiem.
Philips AVENT manuālais piena sūknītis  man nav svešs un draudzējos ar lielāko prieku. Taču šis jaunais, jeb uzlabotais elektriskais krūts piena sūknītis man ir jaunums. Pavisam nepierasts un daudz efektīvāks nekā iepriekšējais. Ar elektriskajiem piena sūknīšiem saskārusies neesmu, bet esmu ļoti pateicīga par šo iespēju izmēģināt un dalīties ne tikai pieredzē, bet arī sajūtās. 


Lai gan pirmais bērniņš manu pieniņu ēda tikai līdz 7 mēnešu vecumam, savas spītības dēļ, tad otro plānoju barot daudz ilgāk. Darba dēļ pārtraucu barot to ar savu pienu un turpināju barot ar maisījumu. Tobrīd likās, ka nav tik traki un 7 mēneši ir pilnīgi pietiekami lai bērniņš būtu saņēmis visus nepieciešamos vitamīnus, olbaltumvielas u.c. Tad šobrīd plānoju to darīt tik ilgi, cik būs nepieciešams. Pievērsīšos vairāk bērniņa veselībai, labklājībai un piena rezervēm. 


Sākšu ar to, ka tā iepakojums, dizains un ērtā kombinācija ir ļoti praktiska ikdienas lietošanai. Viegli pārnēsājams un tik kompakts, ka to var nolikt jebkurā mājas stūrī. Neaizņem daudz vietas un ir simpātiskā maigi rozā tonī. Saņemot paciņu nopriecājos, cik tas ir maziņš un bez sīkām nevajadzīgām detaļām.

Komplektā ietilpst:
Piena atslaukšanas komplekts,
Motora bloks kurš izmantojams tikai ar vadu,
118 ml pudelīte ar 0m+ uzgali,
Micro-USB adapteris (lietojumam ar vadu),
Blīvējošie diski,
Vienreizlietojamie krūštura ieliktņi. (Starp citu! Vieni no ērtākajiem ieliktnīšiem kādi līdz šim lietoti un izmēģināti. Viegli ieliekami, pielīmējami un ļoti plāni. Neaizņem daudz vietas un nerada diskomfortu.)
Instrukcija, kas ir tiešām plaša. Viss izklāstīts ļoti vienkārši.



Jāatzīst, ka pats piena sūknītis ir ļoti maigs un tā uzgalis stimulē krūti tā pat kā mazulis zīž krūti. Tas plūdeni pāriet no stimulēšanas uz atslaukšanu, stimulē krūšu galus un sūc tieši tik daudz, lai iegūtu maksimālu piena plūsmu. Katrā ziņā daudz ērtāk nekā bija ar manuālo piena sūknīti, jo ,man vairs nav jāpaliecas uz priekšu atslaucot pieniņu. Varu sēdēt jebkurā vietā, jebkurā pozā un ar taisnu muguru brīvi atslaukt pieniņu. Parasti to daru brīžos, kad mana mazā pelīte saldi čuč savā gultiņā, kamēr es netraucēti sēžu dīvānā un skatos tv, vai vienkārši baudu klusumu. Tas nerada lieku troksni un pieniņu atslauc ļoti klusi. Mana roka no kačāšanas vairs nav piekususi vai notirpusi. Mainu rokas kā vēlos, pa vidu vēl uzkožot kādu našķi.


Starp citu! Ja iepriekšējais manuālais piena sūknītis man bieži vien likās ka neder, tad šis īpaši smuki piekļaujas krūts formai. Universāla izmēra silikona uzgalis, kas maigi saliecas un pielāgojas jebkura izmēra krūšu galam. Paspēju ar savu jauno elektrisko piena sūknīti arī padalīties ar kādu citu māmiņu. Arī viņa bija patīkami pārsteigta par tā praktisko pielietojumu un fantastiski maigo pieskārienu. Nekas nesāp, nekas netraucē un pieniņš ātri sapil pudelītē. Mamma laimīga un atpūtusies, bet bērniņš paēdis un smaidīgs. 

Protams, pirms un pēc lietošanas piena sūknītis tiek kārtīgi dezinficēts. Visas mazās detaļas ir viegli noņemamas un izmazgājamas.  Atceries, ka pirmo reizi visas detaļas būtu vēlams vismaz 5 minūtes atstāt verdošā ūdenī. Ļauj ūdenim atdzist kopā ar visām detaļām. Kārtīgi nosusini un uzglabā to sausā noslēgtā traukā ar vāciņu. Un pirms katras lietošanas reizes nomazgā rokas.
Tas tā drošības nolūkiem, jo pēdējā laikā īpaši tiek piedomāts par dezinfekciju un tīrību visā pasaulē. Mūsu mazulīši ir mūsu nākotne. 

Draudzējos ar AVENT produktiem jau vairāk kā trīs gadus. No visas sirds uzticos, jo tas tiešām ir ļoti simpātisks zīmols, kas izceļas ar praktisku pielietojumu un dizainu. Īpaši radīts lai atvieglotu gan māmiņas, gan mazulīša ikdienu. Manā īpašumā nonākuši neskaitāmi knupīši, dažāda izmēra un vecumam atbilstošas piena/ūdens pudelītes, tvaicējamais blenderis un nu arī elektriskais piena sūknītis. Protams, arī krūštura ieliktnīši un ēdiena uzglabājamie trauciņi. 
Zinu, ka ir dažādi maisiņi un trauciņi piena uzglabāšanai un saldēšanai. Es izvēlos AVENT trauciņus un vienreizlietojamos maisiņus, kas neaizņem daudz vietas saldētavā. Uz tiem ērti var uzrakstīt datumu, laiku un pat gramus. Tā vieglāk orientēties savos krājumos. 



Sirsnīgs paldies MĀMIŅU KLUBAM un PHILIPS AVENT par šo lielisko produktu. Esmu sajūsmā un iesaku to arī citām māmiņām!