Philips Avent Anti-Colic pudelīte jaundzimušajiem - PALDIES!!

Philips Avent Anti-Colic pudelīte jaundzimušajiem - PALDIES!!

06. Jun 2020, 22:02 Katrīna Čudare Katrīna Čudare

Mazajam piedzimstot, diemžēl man laicīgi nebija pietiekošas piena rezerves, lai pilnībā spētu pabarot. Dzemdību namā izlēmām par labu piena maisījumam un bija nepieciešama pudelīte. Sākotnēji mazajam nebija nekādu pazīmju par sāpēm puncī, bet jo lielāks auga, jo vairāk manīju, ka mazais pēc katras ēdienreizes dīdījās un tikai ar vingrošanas palīdzību tikām galā ar asarām. 

Pateicoties Māmiņu klubam, uzzināju par Anti Colic pudelīti un izlēmu - nav ko zaudēt - mēģināsim! Un ne mirkli nenožēloju šo lēmumu!

Mazajam bija niķis ēst vairāk kā vajag un ļoti ātri kā rezultātā ļoti daudz gaisa nokļuva puncītī. Pateicoties pudelītes speciālajam ieliknim, vizuāli bija pamanāms kā notiek gaisa cirkulācija un ka burbuļi nenokļūst puncī. Tāpat saņēmām atbilstoši vecumam piemērotus uzgaļus pudelītei. Mazajam ēšana nu prasīja vairāk enerģijas un pēc noteiktā daudzuma apēšanas nebija vairs asaras, ka nedod vēl!

Vienīgais mīnuss ir tas, ka to nav iespējams lietot lielākiem bērniem. Vēlāk būs jāmeklē citi risinājumi, vai jāpērk vairākas pudelītes, jo tilpums ir tikai 125 ml, bet jo lielāks puika augs, jo lielāks vēderiņš un lielāks daudzums būs jādod. 

Visiem, kam nepieciešams mazo barot ar maisījumu vai vienkārši atstājot mazo pieskatīt kādam, šī pudele būs glābējs, lai atvieglotu dienu gan vecākiem, gan mazulim!