Palīglīdzekļi ,kas atvieglo ikdienu mammām. Dalāmies pieredzē!

Palīglīdzekļi ,kas atvieglo ikdienu mammām. Dalāmies pieredzē!

26. Nov 2015, 11:11 mamma27 mamma27

Ar katru bērnu jau mēs paliekam gudrāki:) vai arī saprotam,ko vajag un bez kā var iztikt. Tad nu arī es arr trešo cenšos izmēģināt lietas kuras ar pirmajiem diviem nelietoju un turpinu izmantot to,kas ļoti palīdzēja ikdienā ar pirmo un otro mazuli.

  • Mans jaunais atklājumsi ir rācijas! Agrāk domāju,nu kam tas ir vajadzīgs,ja dzīvojam dzīvoklī un nav to istabu tik daudz un platība tik liela. Lieki iztērēta nauda- tāda bija mana doma. Tagad sanāca tā,ka kolēģe man atdeva rācijas,jo viņai vairs nav vajadzīgas. Nu jāpamēģina! Un ziniet- superīga lieta. Lai arī platība mums nav diez ko liela,es vienalga priecājos par šo feino izgudrojumu. Mazais guļ savā gultiņā- beidzot- es mazgāju traukus un nedzidru ,kad viņš pamostas un raud, tad nu ideali noder rācija,kas stāv man blakus un ziņo par to ,ka gultiņā notiek kustība un arī raudāšanu var dzirdēt skaļi un skaidri. 
  • Ideāli būtu bijis ar pirmo bērnu,kad baidījos pat uz toaleti aiziet ,jo domāju ,ak mazais var pamosties. Var paņemt rāciju līdz un sirds mierīga. 
  • Tā pat mierīgu sirdi vannasistabā izmazgāt matus vai pat vannā ieiet,ja mazais čuc ilgāk. 
  • iziet ārā un izmest miskasti.JO rādiuss ir rācijām paliels.
  • mierīgi ar bērniem spēlējos blakus istabā un nav jāskraida skatīties vai nav pamodies, kā arī nav jātur blakus,kur lielie noteikti pa kādam brīdim pieies papurināt,sabučot vai apmīļot.
  • gribu mazo izlikt uz balkona pagulēt,jo staigāt nav iziet laika- lielais slims. Tad nu nav ik pa minūtei jāskrien skatīties guļ vai nē. Lieliski noder rācija.

Tāds nu mans atklājums saistībā ar rācijām. Ideāli jau tagad arī ,ka var redzēt ko šis tai gultiņā dara.

Otra superīgā lieta ir pufs. Labākā vieta kur barot mazuli- ērti pielāgojas ,nesāp mugura. Var arī droši aizmigt :) Tik piecelties tā pagrūti ar mazo klēpī.

Vēl man ļoti patīk Lodger bunker- ar pirmajiem bērniem man tāda nebija. Tagad izmantoju to,ka nav baigi jātuntulē, iemetu bunkerā ,kurš stāv ratos, iepakoju un eju ārā vai izlieku uz balkona mazo gulēt.viņam silti un labi, un man nav jāmoka viņš ar tuntulēšanu ,kuras laikā šad tad mēdz pamosties.

Ar otro bērnu izmantoju aktivitātes paklājiņu. Superīga lieta,kad mammai uzmanība jāsadala ne tikai uz vienu bērnu. Tagad arī esmu meklējumos,jo Hārdijs jau aktīvi lūr apkaŗt,pēta visu. Tad nu drīz mantas kas karāsies patiks pētīt un dauzīt ar rociņām. 

Slings- man palīgs ar abiem iepriekšējiem bērniem. Ar šo vēl neesmu izmantojusi ,jo nav bijusi vajadzība,bet tuvākajā laikā plānoju vilkt laukā lielo lakatu:) Rokas brīvas ,bet mazais tuvu pie mammas-siltumā un drošībā.

Kuras lietas jums palīdz atvieglot dzīvi,ikdienu audzinot mazo?Padalieties!!! Varbūt ir vēl kas tāds feins,kas palīdz ,jo man šobrīd pavadot lielu dienas daļu ar trim noder pat mazākais sīkums,kas var atvieglot rūpes:)