Apsveicam: Oliveram aizritēja nu jau 3 mēnesis

Apsveicam: Oliveram aizritēja nu jau 3 mēnesis

06. Mar 2013, 10:12 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

20130306095515-10625.jpgMazai cālītis Olivers jau sagaidīja 3 mēnešu jubilēju. Tikko vēl bija mammas puncī , cik ātri skrien laiks. Esmu priecīga par to, ka esmu divu dēlu mamma. Mana ikdiena ir mierīga, jo pagaidām Olivers labi guļ un ir mierīgs bērns. Mūsu ikdiena paiet mierīgi un bez steigas. Arī lielais brālis Rodrigo pašlaik dzīvojās pa mājām , jo dārziņu neapmeklē. Rodrigo ik pa laikam slimo ar iesnām un klepu . Pašlaik ir vesels, bet es nelaižu uz dārziņu kamēr gripa plosās. Lai mums mājās draņki , kādu neatnes. Es ļoti par to uztraucos, jo 1,5 mēnešu vecumā ar Oliveru tikām slimnīcā ar aizdomām uz Bronhītu. Plaušiņas bija tīras, bet 5 dienas bijām slimnīcā. Vairāk tur atgriezties nevēlos. Tāpēc uzmanu, lai lielais brālis ir vesels. Lielajam brālim ir problēmas der adenoīdiem degunā. Esmu konsultējusies ar speciālistiem un vasarā tomēr griezīsim adenoīdus laukā. Protams, ceru, ka nebūs tik smagas slimošanas. Savādak esam veseli tikai 2 nedēlas un tad mēnesi pa mājām. Esmu nogurusi. Tagad arī vairāk tomēr jāuzmana mazais brālis.

Olivers smuki tur galviņu vāvuļo smaida un taisās uz punča apvelties uz sāniem tiek, bet tālāk vel nē. Saprot, ka ir arī sveši cilvēki. Tad skatās uz viņiem lielām platām acīm. Smaidu bildi neesmu noķērusi kadrā, jo mazais uzreiz skatās nopietni un lielām acīm. Kā nolieku fotoaparātu, tā atkal pļāpā un smaida.

Dienas režīms mums jau ir izveidojies. Gulam visu nakti bez pupa vakarā 22:00-23:30 aizejam gulēt, tad 7:30-8:00 ceļamies uz pirmo ēdienreizi. Visu nakti mierīgi guļ. Pa dienu guļ pa stundau vai 2h no vietas. Ēdam pēc pieprasījuma , kā tagad ir modē! Laiks aptuveni ik pēc 2h. Pastaigājoties laukā 3h var neēst mammas pupu.

Mājas soli varu veikt man tomēr daudz darāmā kā jau ikvienai māmiņai. Mājas tīrīšana notiek visas dienas laika tāpat arī veļas gludināšana katru dienu pa biškiņam , lai nesakrājās veļas kalni.

Drīz sāksies arī pavasara darbi un puķdobju veidošana mājas pagalmā. Šodien plānos sēkliņas diedzēt , lai man skaistas puķes ir ko stādīt dobēs:)

Atvadamies uz tikšanos!

 

Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK 06. Mar 2013, 11:24

Es ar domāju, ka tas ir lieliski, ka labi guļam visi nu jau!😀