Noskaidrotas māmiņas, kas izmēģinās jauno Tommee Tippee "Ultra bottle" pudelīti

Noskaidrotas māmiņas, kas izmēģinās jauno Tommee Tippee "Ultra bottle" pudelīti

02. Feb 2017, 17:07 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kad jūs gaidat mazuli pat vienkāršākās lietas var sākt Jūs apgrūtināt, tāpēc Tommee Tippee ir laidis klajā jaunu bērnu pudelīti, kas sniegs Jums pozitīvu bērna barošanas pieredzi ar pudelīti. Paldies visām, kas pieteicās tās testiem!

Testējamais produkts

20170130175006-90249.jpg

"Ultra bottle" pudelīte ir īpaša ar to, ka tai piemīt inovatīvs knupītis, kas nodrošina bērniņam ērtāku ēšanas pozīciju. Pieniņš plūst vienmērīgi līdz pat barošanas beigām un nav jāgroza pudelīte kādā īpašā pozīcijā, lai knupītī atkal satecētu pieniņš. Šī pudelīte ir ērta gan māmiņai, gan pašam bērniņam, jo nav īslaicīgi japārtrauc barošanu. Knupīša forma ir pielāgota krūts formai, kas ļauj bērniņu barot gan ar pudelīti, gan krūti, nebaidoties, ka bērns varētu nepieņemt vienu, vai otru barošanas veidu. Knupīša galiņš ir veidots no ļoti maiga silikona, kas ļauj tam kustēties dāžādos virzienos, atgādinot īstu mammas krūts galu.

Pudelīte nesatur BPA. Paredzēta bērniņiem no dzimšanas līdz pat gada vecumam, atliek tikai izmantot vecumam atbilstošu knupīti. Pieejama trīs tilpumos: 150 ml, 260 ml, 340 ml

Tommee Tippee Ultra. The only baby bottle you'll ever need. No really. from Tommee Tippee on Vimeo.


Noskaidrotas testētājas!

Pudelīti testēs:

Jūlija Lemeševska

FejuFeja

Ez-Elina

Sameold

Linda Borovikova

APSVEICAM!

Pudelītes jūs gaidīs Māmiņu Kluba redakcijā, Vīlandes ielā 1 (ar ieeju no Elizabetes ielas puses) 1.stāvā!

Atceries: piesakoties produktu testam, Tu apņemies tuvāko 2 nedēļu laikā iesūtīt savu blogu ar atsauksmēm par produktiem. Blogā pastāsti, kas produktā patika, ko tajā novērtēji visvairāk. Priecāsimies arī par fotogrāfijām! Uzraksti, kāpēc būtu vērts izvēlēties Tommee Tippee!

Kā iesūtīt atsauksmi?

- Spied podziņu pie sava profila "PIEVIENOT RAKSTU"

- Izvēlies rubriku Sieviešu Klubs un tagu - "Produktu-testi"

- Kad viss izdarīts, spied SAGLABĀT, un stāsts pēc dažām minūtēm nokļūs portālā

Māmiņu Klubs