Mazgājamās autiņbiksītes - Tavs viedolis, pieredze.

15. Nov 2012, 22:35 [BEZsaistē] Rasa Vītola [BEZsaistē] Rasa Vītola

Sveikas mīļās sirdis - padalieties lūdzu pieredzē par mazgājamām autiņbiksītēm. Kādas katrai firmas šķiet labākās, izturīgākās, bērna dupsim maigākās - arī cenu faktors būtisks.

Es te plānoju iegādāties, jo esmu dabas piekritēja un necišu šos saķīmiķotos pamperus, kurus mēs tonnām saražojam gadā, un kur nemaz tā nesadalās apkārtējā vidē, kā ražotāji stāsta. Kā arī žēl sava bebuka, kuram pie dupša tāda ķīmija. 

13. Dec 2012, 02:07

Mēs savu izvēli izdarījām par labu Littlelamb un uz Z-svētkiem mazulim dāvināsim autiņus visam gadam. Nospriedām, ka šīs sistēma strādā. Sākumā nopirkām vien izmēģināšanai, un man jau šķiet ļoti ērti. Tad nu esam pasūtījuši lielo komplektu un gaidām piegādi. 😀

Ielikšu bildītes, kādas tad viņas izskatās.

16. Nov 2012, 17:49 aprilbebis

Tā kā esmu rosīgs mammuks, saprotu ka varu pavilt to lielo mazgāšanu un žāvēšanu. Tās BIO vienreizējās noteikti iegādāšu lai stāv izbraucieniem, vai dienai, kad noplīst veļasmašīna. Bet tā - nežēlošu sevi. Cik tur daudz - izskalot un ielikt veļasmašīnā un tad izkārt lai žūst. 😀

16. Nov 2012, 03:45

Varbūt kādai ir nācis saskarties ar LittleLamb???

lauvinja lauvinja 15. Nov 2012, 23:17

Britu zinātnieki ir pierādījuši, ka attiecībā uz dabu, resursiem un to izmantošanu, mūsu platuma grādos, ņemot vērā autiņbikšu visu pilno "dzīves ciklu" - no izejamateriālu ražošanas un rašenos, pašu autiņbikšu ražošana, pārstrāde un sadalīšanos dabā, ir vienalga vai izvēlās auduma vai sintētiskās vienreizējās autiņbikses. Tikai tiek tērēti dažādi resursi vienā un otrā gadījumā. Bet kā zināms, nevieni resursi nav bezgalīgi.