Mana izvēle - Emmaljunga rati

Mana izvēle - Emmaljunga rati

01. Dec 2013, 20:50 meiva meiva

Sveikas, 

Te būs arī mans ratu stāsts. Viss sākās 2012.gada rudenī, kad kolēģe garām ejot man apjautājās, vai es esmu jau ko domājusi par ratiem, gultu ... Ratiem!? Hmmm .... nē. Laikam domāju, ka viss sakārtosies pats no sevis, visam laika vēl gana. Lai gan līdz lielajam brīdim bija atlikuši vien 3 mēneši. :)

Tad nu paldies kolēģei, kura pati mamma būdama, uzņēmās iniciatīvu. Kādu rītu atnākot uz darbu, man bija pilns e-pasts ar info par ratiem. Tā kā naudiņa bija tik cik bija, tad pirmais kam ķērāmies klāt bija portāls ss.lv 

Kad piedāvājums vizuāli bija novērtēts, sekoja zvans pārdevējam. Rati, kurus biju noskatījusi, BIJA paredzēti man, par to liecināja viss tālāk notiekošais. 

Sazvanījos ar pārdevēju,vienojāmies par tikšanos. Aizbraucu uz tikšanos - nevaru sazvanīt. Pagaidīju kādas minūtes 20, kuru laikā vēl pāris reizes zvanīju. Nekā! Nu nav,nav. Braucu prom. Paiet pāris stundas pārdevējs atzvana, atvainojas. Runājam tikšanos vēlāk. Tā kā braucu no ciemošanās,tad šoreiz kavēos es. Zvanu pārdevējam, atkal pārceļam tikšanos. Līdz beidzot, mēs satiekamies. Atceros, ka man kolēģe, kad jautāju kam pievērst uzmanību, atbildēja - ja tev patiks ratu saimnieks (pārdevējs), tev patiks rati.Bet droši pēti, tausti, smaržo. 

Bet man nevajadzēja ne smaržot, ne raustīt,ne taustīt. Ar kādu degsmi acīs šis vīrietis stāstīja par savu ģimeni un meitiņu, kura bija šo ratu saimniece. :) Viņš tik sīki visu izstāstīja, nodemonstrēja, lika pa dzīvokli man tos ratus pastumt, lika nomontēt riteņus, noņemt kulbu, salocīt ratus pārvadāšanai. Bet tas viss pēc ļoti nopietnas instruktāžas. Un es nolēmu - ņemu. Tikai viens bet ..... man algas diena pēc 2 dienām. Neticēsiet, pārdevējs piekrita ratus pieturēt un citiem nepārdot. Es iedevu rokas naudu 20Ls un ar mierīgu sirdi devos mājās. Un man pat nebija bail, ka varbūt apšmauks. Man būs rati. :)

Tātad, mana izvēle - Emmaljunga rati. 

20131201202310-25777.jpg

20131201202337-54498.jpg

Komplektā iegādājos guļamo un sēžamo daļu. Termo somu, kas lieliski noder šobrīd, aukstajā laikā. Un kā dāvanu saņēmu ratu somu.

  • rati ir ļoti stabili, kas īpaši svarīgi ziemā, ar labu amortizāciju.
  • rati - visurgājēji, jeb kā es saku bērnu džips.
  • neskatoties uz to, ka ir palieli ļoti viegli vadāmi.
  • liela un ērta guļamā kulba, ar nedaudz paceļamu galvgali.
  • ērta sēžamā daļa,iespējams to nolaist 3 gulēšanas līmeņos.
  • lieli riteņi, pumpējami.
  • ietilpīgs iepirkumu grozs zem kulbas, no metāla. 
  • arī rokturi iespējams noliekt jums vēlamajā roku augstumā, bet sabiedriskajā transportā noliekt pavisam, lai netraucē. 
  • bremzes. vecās labās bremzes.
Mīnusi?
  • rati ir palieli, un ne visās mašīnās tos viegli var ielikt.
  • līdzīgi kā automašīnām, arī ratu riepām šad un tad nepieciešama uzmanība (lai gan,par īpašu mīnusu to neuzskatu)
  • mājā aizņem pasaudz vietas, pat salocītā veidā.

Esmu ļoti apmierināta ar savu izvēli. Man ļoti patika arī korektā ratu krāsa, jo uz tās neredz netīro lietu un putekļus. Lai gan, krāsa noteikti nebija noteicošā. 

Vai Elim patīk? Domāju ka jā, jo nekad nav izrādījis klaju nepatiku. :) 

20131201204910-72561.jpg

Lai labi ripo! 

Kristīne un Eliass

 

KONKURSS: Lielā iepirkšanās - kariete mazulim!

 

20131119142819-17017.jpg

 

Baby City – plašākā bērnu preču izvēle Latvijā!


meiva meiva 02. Dec 2013, 10:57

pa nakti man vēl ienāca prātā pāris šo ratu plusi:
- visas auduma detaļas ir noņemams un mazgājamas. Tas nozīmē, ka Jums vienmēr būs tīri rati. Kas nav mazsvarīgi, kad mazulis sāk ēst cepumus. 😀
- ar vieglu klikšķi ir maināms gan guļamās kulbas, gan sēžamās daļas virziens. Tādējādi pasargājot mazo no saules, liela vēja.

meiva meiva 01. Dec 2013, 21:53

ā, piemirsu par cenu. Pat lietotiem ratiem cena ir krietni augsta sākot no 150 - 300Ls un uz augšu. Viss atkarīgs no ratu materiāla. Bet viennozīmīgi, rati ir tās cenas vērti.

meiva meiva 01. Dec 2013, 21:06

p.s. bildes no interneta un privātā albuma.