Kuras ir pirmās lietas, kas nepieciešamas jaundzimušajam un māmiņai?

Kuras ir pirmās lietas, kas nepieciešamas jaundzimušajam un māmiņai?

19. Jan 2018, 00:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mazuļa ienākšana jūsu dzīvē ir visnotaļ gaidītākais un priekpilnākais notikums. Tas sniedz daudz jaunu sajūtu un emociju. Tajā pašā laikā ir jāpaveic un jāapgūst neskaitāmas lietas, kā arī jāsagatavojas praktiski, gādājot dažādas lietas mazuļa pirmajiem dzīves menešiem. Vairums jauno vecāku nonāk situācijā, kad nesaprot, kas un cik daudz zīdainim būs nepieciešams. Tieši tādēļ radīts Mammybox - komplekts mazuļa labsajūtai un māmiņas sirdsmieram.

20180117112051-14544.jpg

20180117112100-58107.jpg

Kas ir Mammybox?

Tas ir komplekts ar rūpīgi atlasītiem produktiem māmiņai un jaundzimušajam dzīves pirmajos mēnešos. Mammybox saturs veidots, konsultējoties ar māmiņām un vecmātēm, iekļaujot lietas, ko vairums atzīst par vajadzīgām mazulim ierodoties pasaulē.

20180117112110-87264.jpg

Kādi produkti ir iekļauti komplektā?

Mammybox iekļauts viss nepieciešamais mazuļa aprūpei, miedziņam un ikdienas aktivitātēm. Ir atsevišķi komplekti puisītim vai meitenītei, drīzumā tiks piedāvāts komplekts ar neitrālām apģērba krāsām. Komplektā iekļauti vairāk nekā 45 dažādi produkti -  zīdaiņa apģērbs trīs izmēros, apģērbi vasarai un ziemai, kokvilnas sega, konverte un piederumi higiēnai. Tajā iekļautas arī pašas nepieciešamākās preces māmiņai uzreiz pēc dzemdībām. Visi apģērbi ir ražoti ES un izgatavoti no dabīgiem materiāliem, produkti nesatur bisfenolu A, niķeli vai merkūriju.

Vai komplektu saturs atšķiras?

To saturs ir vienāds, atšķiras tikai sezonālo apģērbu izmēri un produktu krāsas, izvēloties komplektu puisītim vai meitenītei. Mammybox komplekta saturs tiek pielāgots tieši jūsu mazuļa dzimšanas laikam.

Kā var iegādāties Mammybox?

Mammybox var iegādaties internetveikalā www.mammybox.eu. Nav nozīmes, kurā valstī atrodaties, jo piegāde tiek veikta ne tikai Latvijā, bet visā Eiropā. Īpaši topošo māmiņu ērtībām, piegāde tiek nodrošināta ar kurjeru uz mājām, nododot sūtījumu tieši rokās.

Mammybox var būt ne tikai pašu jauno vecāku gādāts komplekts, bet arī lieliska un piemērota dāvana māmiņai un jaundzimušajam no draugiem, radiniekiem vai kolēģiem.

Vairāk par Mammybox komplektu uzzini šeit www.mammybox.eu