Kur slēpjas Canpol babies Haberman pudelītes noslēpums?

Kur slēpjas Canpol babies Haberman pudelītes noslēpums?

03. May 2016, 11:20 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Es domāju, ja mazulim ir problēmas, kā mūsu gadījumā, ar puncīti, tad jācenšas izmantot jebkuru iespēju, variantus, metodes, kas tikai ir vien pieejams, protams, ar nosacījumu, ka tas viss ir drošs un pārbaudīts, lai atbrīvotos no kolikām.

Kad ieraudzīju jauno antikoliku pudelīti, uzreiz ķēros pie testēšanas pieteikuma rakstīšanas, jo tā ir iespēja, vēl jo vairāk arī apraksts ir tik cerīgs šai pudelītei.

Pirms izmēģināju kaut ko dot bērniņam, zināju - viss vienmēr ir jāizpēta, jālasa  instrukcija, jātiek skaidrībā.

Izrādās, lai pudelīte sāktu "strādāt", viņa ir ne tikai pareizi jāsatver, bet pareizi arī "jāiedarbina", jeb - pirms izmantošanas, pēc tam, kad pudelītē ieliets pieniņš, jāspiež uz knupīti, un, kad tas piepildās ar pieniņu, tad arī pudelīte ir gatava lietošanai. Pēc tam jau knupītis piepildās automātiski.

20160502105455-32232.jpg

Ja pēc temperatūras pārbaudes šķidrums ir pārāk karsts, to var pārbaudīt saspiežot no divām pusēm un neskaroties klāt knupītim, izspiest piena lāsīti. Spiežot uz podziņu šķidrums līs atpakaļ pudelītē atdzišanai.

Tāpat var regulēt arī plūsmas ātrumu, pagriežot pudelīti ēdināšanas laikā. Kad pudelīte stāv ar podziņu uz augšu pie mazuļa deguntiņa, piena tecešānas ātrums būs ātrs, lai mazinātu plūsmu, pudelīte jāpagriež par 9 gradiem pa kreisi vai pa labi.

Starp citu, šī ir pirmā pudelīte, kas sevī ietver tik daudz jaunu iespēju un atklājumu, vienkārši obligāti jāizlasa instrukcija un jāpārliecinās par to.

20160502105305-24141.jpg

Bet galvenais, ka bērniņš ēšanas laikā tiešām sarijas pēc iespējas mazāk gaisu, minimizējot sāpes vēderā, ko rada tieši gaisa burbulīši, kas stiepj kuņģa sieniņas un rada bērniņam un vecākiem tikai ciešanas (kaut bēdz no mājām prom tādos bezpalīdzības brīšos..). Paldies Dievam, bērniņš drīz par šīm mocībām aizmirsīs.

Jūs ziniet, es dievinu inovatīvus risinājumus, man patīk viss jaunais, īpaši - nesarežģītais, kas neprasta institūta tipa pētījumu, tāpēc pēc parastu pudelīšu lietošanas, šī jaunā pudelīte patiešām ir progress.

20160502105359-42112.jpg

Varu teikt, ka mans mazais sācis mazāk raudāt, biežāk smaidīt, mums ir vairāk laika rotaļām, nav vairs stundām jāmierina, jāšūpina mazulis. Es esmu laimīga un pateicīga Canpol par šo darbu un cer, ka drīz šo izstrādājumu patentēs kā revolucionāru palīdzību cīņā ar mazuļu kolikām.

Un vēl viens pluss pudelītei - parasti mazuļu pudelītes ir maziņas, kas no vienas puses ir ērti, bet no manas puses - vienmēr baidos, ka bērniņam pietrūks piena, jo mazā pudelītē ir mazs tilpums, tāpēc šī lielā, gudrā pudelīte ir mans atradums

20160502105726-99998.jpg

Kas vēl:

  • pudelīte ir ērta, to ir viegli turēt rokā
  • bērniņam zīžot ir pareizs satvēriens
  • pēc pudelītes bērniņš tikpat labi zīž krūti un nav nekādu sarežģījumu vai atteikšanās no krūts
  • mēs veiksmīgi apvienojam krūts ēdināšanu ar ēdināšanu no pudelītes
  • pudelīti ir ērti mazgāt, jo tai ir plats kakliņš, tāpat pudelīti var mazgāt arī trauku mazgājamā mašīnā
  • pudelīti ir viegli salikt un izjaukt
  • un, kas nav mazsvarīgi meitiņas mammai, pudelīte ir ļoti izskatīga
  • un patiesībā pats galvenais - TĀ STRĀDĀ!

Ja jūsu bērniņam ir kolikas - izmēģiniet, meklējiet risinājumus, variantus dariet visu kas jūsu spēkos un iespēju robežās!

Inara (maminklub.lv)