Kristības! :)

Kristības! :)

22. May 2018, 19:24 DreamComeTrue DreamComeTrue

Tagad, kad visi trīs bērni ir nokristīti, un arī es esmu iesvētīta un nokristīta, uz kādu laiku mana sirds ir mierīga. Kādēļ tā? Jo agri vai vēlu mani bērni aizies savā dzīvē, un agri vai vēlu arī viņi gribēs laulāties un es ļoti ceru ka baznīcā, tāpēc man ir būtiski, lai viņiem šāda iespēja tiktu dota.

Kā mums gāja meitiņas kristībās? Teikšu, mierīgi, skaisti un vēlāk smiekliem pilni un optimistiski. Kristību dienā kopā kristījās 6 mazi bērniņi, neiztikām arī bez humora pilniem brīžiem, jo ne visi mazie ir sajūsmā par svētā ūdens pilināšanu uz galvas. Toties uz visa tā fona, mūsu mazā princese nepakustināja ne aci. Visu kristību un dievkalpojuma laiku - nogulēja saldā miedziņā. 

Pēc kristībām bija neliels sadraudzības pasākums kopā ar dažie draudzes locekļiem un mūsu ģimenēm. Turpinājumu šai svētīgajai dienai mēs svinējām mūsu piemājas dārzā, ar lielu bļodu rosola un pašu marinētu šašliku. Ingrīdas tante bija pagatavojusi augļu ezi un kūku par godu svinībām, un kopumā viss vakars tiks pavadīts sarunās un smieklos. 

Vislielākais prieks šajā dienā bija vecvectētiņam Vilnim, jo viņam Mia ir pirmā mazmazmeita. Liels prieks un lolojums tā teikt. 

Mazās kristību kleita tiks nolikta pūriņā manu bērnu bērniem, gluži kā citas mūsu ģimenei nozīmīgas lietas, kuras vēlamies nodot tālāk. :) 

Es esmu ļoti pateicīga gan topošā vīra ģimenei, gan savai ģimenei, kā arī krustvecākiem, kas pagodināja mūs šai saulainajā dienā ar ierašanos. 

Ar sveicieniem, Kristiāna.