Kā mēs testējām pudelīti...

Kā mēs testējām pudelīti...

22. Feb 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs
Mums uzticēts testēt jauno pudelīti. Uzreiz gribas uzsvērt, ka bērnu pudelīšu izmantošanas pieredze man nav liela, lai gan par šo misiju atbildīgais ir mans trešais bērns.

Meitiņai ir 4 mēneši, viņa tiek ēdināta ar krūti, no knupīša kategoriski atsakās. Kad viņai bija 2 mēneši, man bija jāturpina izvadāt vecākos bērnus uz treniņiem un citām nodarbībām, un mazo meitiņu jāatstāj pie manas mammas. Tāpēc arī nācās iegādāties piena pumpīti un pudelīti (Avent).

Puse piena mazajam cilvēkam lija pa muti ārā, kaut kā neizdevās meitiņai aptvert pudelītes galu ar mutīti blīvi. Sākām domāt par jaunu pudelīti ar platāku areolu. Un te nu ikā līdz testēšanai..

Pudelīti mums iedeva lieliskā, stilīgā iepakojumā. Man tā iepatikās no pirmā acu uzmetiena. Un lūk, kad klāt bija X diena, es to atvēru, lai pirms izmantošanas izmazgātu.

20170219224352-16596.jpg

Uzreiz gribas teikt, ka ļoti ērti ir tas, ka to var parocīgi no iekšpuses izmazgāt, jo visur, kur nepieciešams, var tikt klāt. Gribēju pati pamēģināt pabarot meitiņu ar šo pudelīti, bet mazā atteicās un sākās skandāls, stūma pudeles galiņu no mutes ar mēlīti ārā. Man bija jābrauc prom.

Atbrauca mamma, un tika nolemts, ja arī mammai neizdosies, tiks piens dots ar karotīti. Mazo pabaroju ar krūti un braucu prom. Kad bija klāt atkal mazās laiks uzēst, mamma viņai piedāvāja pudelīti, kādu brīdi viņa to plivināja pa muti, bet pēc tam piezīdās klāt, un visu izēda, tiesa, ļoti samulsusi esot bijusi, kad piens bija beidzies. Neizlija ne lāsīte.

Tā, ka šī pudelīte palīdz mums visu kontrolēt. Tiesa, man meitiņa tāpat pudelīti neņem, gribēju šim rakstam viņu ar pudelīti nobildēt, un sanāca tikai viena bilde. Nu nesaprot viņa, kāpēc mamma grib iemainīt krūti viņai pret pudelīti, lai arī pudelīte tiešām ir skaista.

20170219224414-54660.jpg

Vēl gribas teikt, ka pudelīte ir ļoti ergonomiska, tā ērti ieguļ plaukstā un to nevar aizskrūvēt nepareizi.

Paldies Māmiņu Klubam par šo iespēju.

karamelka (maminklub.lv)