Jeļena: testējam jauno Tommee Tippee pudelīti

16. Feb 2017, 18:29 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sagādāt mazuļa piederumus sāku jau tad, kad biju stāvoklī. Saklausījos padomus par to, ka "pudelīte tev vispār nenoderēs", "dēļ pudelītes no krūts vēl atteiksies", un nolēmu atlikt pudelīšu iegādi. Lai gan man pudelītes bija kā vienkārši trauciņi ar knupīti, kas atšķiras cenā un dizainā. Kāds no radiem tomēr uzdāvināja klasiskās Tommee Tippee pudelītes, kuras es līdz nepieciešamības reizei atliku. Pēc mazuļa dzimšanas krūts ēdināšana pamazām sakārtojās, un pudelītes turpināja atrasties skapīša plaukta tālākajā stūrī. 

Nu lūk, un tad man priekšā ir došanās pie ārsta, vīrs piedāvā pasēdēt ar mazo, lai nav jāņem līdzi lieku reizi cilvēkos, gripas sezonas laikā. Mēnesi veca mazuļa krūts ēdināšanas procesi, protams, norit pēc pieprasījuma, tāpēc dabīgi, ka labākais veids, kā neļaut tētim krist panikā, kamēr neesmu mājās, ir atslaukt un atstāt savu pienu. Tā nu arī mūsu pirmā ēdienreize no pudelītes noritēja. Izrādījās, ka mazais visu pudelītes saturu izzīda aptuveni 5 minūtēs, jo bija laikam pārāk viegli to izdarīt, bet pārpalikumus bija grūtāk dabūt, tāpēc tie palika pudelītē.

Piedāvājumā testēt bija jaunās Tommee Tippee pudelītes, kas izrādījās ļoti mūsdienīgas, bet tā kā jau biju vīlusies TT pudelītēs, nezināju, kuru pudelīti labāk vietā ņemt. Tas viss atkarīgs bija arī no tālāk nepieciešamā piena pumpīša izvēles.

20170215214556-63239.jpg

Pudelīti saņēmu skaistā, oriģinālā iepakojumā, lai arī tas nebija ekoloģisks :). Instrukcijai bija arī tulkojums, bet instrukcijas izvietošana kastītes apakšā, zem oriģinālās instrukcijas, gan mazliet izbrīnīja. Pudelīte un iepakojums.

20170215213948-97529.jpg

Tātad, jaunajām pudelītēm ir arī citādāka forma: pudelītes joprojām ir ērti turēt rokā, bet tās ir mazliet ērtāk arī mazgāt. Un pats galvenais - knupītis ir nevis pudelītes centrā, bet gan maliņā. Ieraugot ko tādu es sākumā šaubījos par to, cik ērti tas varētu būt mazulim, un vai viņš nesarīsies gaisu ēdienreizes laikā.

Pieredze izrādījās pozitīva. Mazais aktīvi zīda pieniņu, pieliekot zināmas pūles un tas ir svarīgi tālākā krūts ēdināšanas procesa turpinājumā. Viņam bija ērti. Tā kā knupītis ir malā, un pudelītes forma ir tieši tāda, kāda tā ir, mazajam bija ērti izdzert arī visu līdz pēdējai lāsītei. Jaunais dizains izrādījās ne vien simpātisks, bet arī ļoti praktisks un pilnībā ļāva iekļauties Tommee Tippee produkcijai mūsu ģimenē.

Pie tam, knupīšiem ir 3 variācijas dažādu vecumu bērniem. Mūsu komplektā bija tas, kas paredzēts pašiem mazākajiem vecumā 0+. No šāda knupīša visgrūtāk dzert. Lielākiem mazuļiem (3+ un 6+) knupīša galiņš ir lielāks.

20170215220007-50553.jpg

Kopumā, pudelītes lietojam reizi nedēļā no mazuļa 2 nedēļu vecuma. Uz krūts ēdināšanas procesiem tas nav atstājis nekādu ietekmi, bet es uz vairākām stundām esmu tikusi brīvībā, kas ir nozīmīgi. Tagad, ar lielo, jauno Tommee Tippee pudelīti mazuli ir vēl ērtāk barot un tētis var koncentrēties uz mazo laikā, kad viņu baro. Noteikti turpināsim lietot šo produktu un pastāstīsim par to arī paziņām.

Lacus Somniorum (maminklub.lv)