Ievērot galveno veselības likumu palīdzēs bērnu mitrās salvetes

Ievērot galveno veselības likumu palīdzēs bērnu mitrās salvetes

25. Aug 2014, 00:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Te nu klāt ir mūsu ilgi gaidītais brīnums. Tāds mazs un maigs prieka un laimes kamoliņš. Esam gatavi viņu visu laiu apskaut, glāstīt, nēsāt rokās. Mēs gribam viņam tikai to labāko, pašu dabīgāko.

Pats mīļākais mazulis - mazulis, kurš ir tīrs, smaržīgs. Un tīrība, kā mēs zinām, ir veselības ķīla.

Mājas apstākļos tīrību uzturēt ir samērā viegli, lai gan nereti talkā mums nāk tieši bērnu mitrās salvetes. Bez tās reizēm esam, kā bez rokām, piekritīsiet?

Bieži nenovērtējam mitro salvešu palīdzību, lai gan tieši tās uzticīgi ir pa rokai un gaida savu stundu - vienalga, vai esam mājās, vai ārā, vai vasarnīcā, vai devušies piknikā.

20140507091811-93826.jpg

Speciālisti ir kategoriski: ja māneklītis nokritis, tas noteikti jānomazgā, to nevajdzētu pieaugušajiem likt mutē, aplaizīts. Pieaugušā mutē ir ārkārtīgi daudz baktēriju, kam nebūtu jānokļūst neaizsargātā bērniņa mutītē. Risinājums patiešām vienkāršs - nomazgājiet māneklīti ar tekošu ūdeni, vai, kad tāds nav pieejams, izmantojiet speciālas jaundzimušo mitrās salvetes, kas satur 95% ūdens.

20140509122530-54918.jpg

Mazulim ir atraudziņa atnākusi? Noderēs salvetīte! Jaundzimušo salvetes der arī tam, lai notīrītu mazuļa mutīti un, ja ir vasara, īsta tveice - droši var tīrīt arī visu sejiņu. Starp citu, tās lieliski ne tikai mitrina, bet arī atsvaidzina mazuļa ādu karstā laikā.

20140507091934-13789.jpg

Mazulis bieži velk rociņas un kājiņas savā mutītē? Viņš pēta savu ķermeni! Ļaujiet viņam to darīt, tikai turiet šos izpētes objektus tīrus! Tāpat tīrām jābūt arī rotaļlietām un citiem priekšmetiem, kas bieži nonāk mazā pasaules pētnieka mutītē. Ja neesat mājās, palīdzēt var mitrās salvetes.

20140509122607-68599.jpg

Vai atceries, ka katru reizi pirms ņem mazuli rokās, tavām rokām jābūt tīrām un tāpēc tās būtu vēlams nomazgāt? Dažkārt vienkāršāk ir notīrīt tās ar mitrajām salvetēm - izmanto to!

20140507091841-93588.jpg

Tāpat arī pēc krūts ēdināšanas, sitā laikā krūtis var noslaucīt ar mitrajām salvetēm - tas ir pilnīgi droši, un ļoti svarīgi, ka arī higiēniski.

Mēs neatgādināsim, ka vietās, kur nav pieejams ūdens, bērnu mitrās salvetes ir vienkārša nepieciešamības lieta, kaut vai tīri tāpēc, lai noslaucītu mazuļa intīmās vietiņas nepieciešamības gadījumā, un jaundzimušajam mitrās salvetes var noderēt vismaz 10 reizes dienā.

20140509122702-31047.jpg

Rūpēsimies par tīrību, un būsim veseli!

Atgādinām: Jaundzimušajiem nepieciešama īpaša aprūpe. Viņu jutīgajai ādai nederēs mitrās salvetes ar aromatizatoriem un citām piedevām - izmantojiet salvetes, kas piemērotas tieši jaundzimušajiem!

Kokvilna un ūdens- tieši šāds sastāvs ir jaunajās Huggies® Pure mitrajās salvetēs, kas ideāli ir piemērotas jaudzimušajiem.

Huggies® Pure mitrās salvetes ir tik tīras un dabīgas kā ūdens tieši tā sastāva dēļ- salvetēs ir 98% ūdens, no kuriem 95 % ir tīrs ūdens. Salvetes sastāvā  65% dabīgas bioloģiskas celulozes šķiedras. Tās nesatur smaržvielas, alkoholu vai citas kairinošas piedevas.

Kāpēc Huggies® Pure mitrās salvetes ir īpaši piemērotas jaundzimušajiem?

Māmiņas ir pārliecinātas- tīrs ūdens bērniņam ir vislabākais un Huggies®, ņemot vērā māmiņu vēlmes, izveidojis Huggies® Pure mitrās salvetes bez aromāta un smaržīgām piedevām. To sastāvā 95 % ir tīra ūdens.