Iepazīsties – grāmata “18 vēstules”

Iepazīsties – grāmata “18 vēstules”

19. Apr 2018, 00:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Madara, Mārtiņš un viņu divus ar pusi gadus vecā meitiņa Marta dzīvo vienā no skaistākajām pilsētām Vidzemē – Cēsīs. Kā jau tas notiek ar lielu daļu jauno vecāku – tieši bērniņa piedzimšana Madarai un Mārtiņam raisīja interesi par jauku un noderīgu lietu radīšanu bērniem. Viss sākās ar attīstošo aktivitātes dēļu ražošanu, pēc kuriem liela interese un pieprasījums ir nepārtraukti.

20180419133804-59177.jpg

20180419133821-49715.jpg

Kad Martai apritēja viens gads, mammai Madarai radās doma – uzrakstīt meitiņai vēstuli par to, kas šajā pirmajā gadā ir piedzīvots, pārdzīvots un sajusts. Šādas vēstules varētu rakstīt bērnam uz katru dzimšanas dienu un, kad meitai paliks 18 gadi – tā būtu varen mīļa un sirsnīga dāvana viņai. Meita varētu lasīt par saviem pirmajiem soļiem plašajā pasaulē, par to, kā vecāki par viņu rūpējušies, kādu prieku, laimi un arī rūpes piedzīvojuši, kā 18 gadu laikā veidojusies īsta ģimene.

Tā kā Madara neatrada piemērotu grāmatu, kurā skaisti apkopot vēstules un fotogrāfijas, viņa to radīja pati! Grāmatu “18 vēstules” šobrīd jau iegādājušies daudzi jo daudzi mammas un tēti ne tikai Latvijā, bet arī citās valstīs, jo grāmata ir pieejama ne tikai latviešu valodā, bet arī angļu valodā. Un tas ir lieliski, jo parāda, ka mammas un tēti labprāt vēlas rakstīt vēstules savām atvasēm!

20180419133843-69721.jpg

Lai arī šķiet, ka mēs visus svarīgos brīžus un savas emocijas spēsim paturēt atmiņā, reālajā dzīvē tas tā nebūt nenotiek. Un, pat ja šķiet, mans bērns vēl ir tik mazs, laiks ir neapskaužams – tas uz priekšu skrien ātrāk, nekā mēs dažkārt vēlētos. Vēstuļu rakstīšana ik gadu, vecākiem dod to lielisko iespēju – mazliet apstāties, atskatīties uz pagājušo gadu, to izvērtēt. Vēstules bērna sirdi sildīs ilgi, jo ilgi. Tās ir atminas, kas nepazudīs. 

FB: www.facebook.com/meistarins

IG: @meistarins