Hārdijs svin trešo dzīves mēnesīti!

Hārdijs svin trešo dzīves mēnesīti!

14. Jan 2016, 13:45 mamma27 mamma27

Šodien mūsu mājās atkal svētki! Hārdijs svin savu trešo mēnesi. Lai arī sākumā domāju,kā to uztvers bērni,ka Hārdijam tik bieži jubilejas un torte ar svecītēm,bet izradās viss ir super. Bērni gaida vakaru ,kad cepsim atkal ko gardu, liksim svecītes un viņi varēs palīdzēt nopūst brālim tās.

Kā tad mums iet?! Esam krietni paaugušiem ,nu jau 61cm un 6070g (no dzimšanas svara klāt jau puse). Tad nu drēbju izmēru šajā mēnesī nācās nomainīt divtik. 

Ko tad savos trīs mēnešos esam apguvuši- Hārdijam ļoti patīk savas rociņas. Viņš tās pēta, bāž mutē, liek kopā un brīšiem šķiet spēlējas-satver otru rociņu ,palaiž vaļa.

Hārdijs prot velties no vieniem sāniem uz otriem un pāris reizes ir aŗi izdevies gandrīz apvelties. Tā ka velšanās vairs nav aiz kalniem. 

Puika ir ļoti smaidīgs,tikai foto smaidu noķert ir tik pat kā neiespējami. Tomēr pāris reizes ir izdevies.

Patīk arī gulēt uz punča un pētīt apkārtini.Ilgi gan vēl to nevar,jo sāk apnikt un tad ir niķis klāt.

Ar punči vēl ar vien iet visādi- ir dienas ,kad šķiet ,nu jau varu ēst visu,bet ir dienas,kad atkal mokamies un purkšķinamies. 

Hārdijam ļoti patīk runāties ar brāli un tēti.Tas laikam tāpēc,ka māsa viņu nepārtraukti bučo ,un šķiet puikam būs bērnības trauma no bučošanas :D

20160114120409-54261.jpg

Naktis mums ir salīdzinoši mierīgas,jo Hārdijs ceļas 1-2 reizes naktī,atkarībā cikos aizmieg. 

Šodien dabūjām arī visas potes,jo decembrī bija beigušās valsts atmaksātās potes. Tad nu ceru ,ka viss būs mierīgi. Priecājos ,ka beidzot dabūjām rota vīrusa vakcīnu,jo šī slimība mums mājās ir bijusi un zinam ,cik traki tas ir,tad nu ceru,ja kaut kas tāds būs,tad vieglā formā.

Gulēšana dienā Hārdijam gluži kā māsai un brālim ir ne visai.JO guļ ne i lgak kā 40-60min vienā reizē.Un tad ir augšā un vajag komunicēt. Vienīgi mašīnā braucot var nogulēt līdz pat 2h.Un priecē tas,ka arī ratos viņš guļ diezgan ilgi.Tomēr mans ikdienas ritms ir tik sasprings,ka ratos iznāk ļoti maz šobrīd iziet laukā. 

Lēnām sākam atšķirt savējos no svešajiem ,un velkam lūpu,ja kāds nepatīk. 

Protams mirklī ,kad mamma vēlas iziet viena laukā, tad vairs neviens nav labs.Sākas lielais skandāls. Tādi nu ir tie mazie mīluļi.

Augam ,priecājamies,un apgūstam jaunas lietas.

20160114121107-83346.jpg

 

IlvaV IlvaV 14. Jan 2016, 16:55

Super foto, kur visi 3 vīrieši! Un atkal saprotu, ka citiem patiešām bērni aug tiiiik ātri😀

pandulaacis pandulaacis 14. Jan 2016, 13:00 mamma27

Man tieši pretēji liekas - grūtnieču sesijas bildes bija foršākas 😀

mamma27 mamma27 14. Jan 2016, 12:58 pandulaacis

pati veiksmīgi nopūderējos😃Pat vīrs teica ka smuka-beidzot😃

pandulaacis pandulaacis 14. Jan 2016, 12:53

Oi, mammīt, Tevi tā nofotošopējuši, ka ne atpazīt 😀

Betmena tērpi lieliski!