Diskusija par hendlingu ir galā, nāc pēc balvas!

27. Feb 2017, 10:25 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kā uzsver fizioterapeite Klaudija Hēla: "Aprūpe ir tas, kur bērns gūst visvairāk pieskārienus, mīlestību. Tas ir tāpēc, ka, piemēram, rotaļāšanās laikā viņam īsti nevienu nevajag, viņš var pabūt ar sevi. Savukārt aprūpes laikā bērns gūst psihoemocionālo drošību, piesaisti, lai pēc tam tiešām varētu pabūt viens."

Bērniņam ir svarīgi pieskarties, caur aprūpi var sajust, kā bērniņš jūtas. Viņam ir vajadzīgs laiks - laiks mīlestībai, laiks rūpēm. Pieskārieniem jābūt mīļiem, jaukiem, un tad arī viss būs kārtībā.

Hendlinga apguvei nav pareizā vai nepareizā laika - kādam būs vienkāršāk, veiksmīgāk apgūt tieši gaidību laikā, vēl kāds uzreiz pēc bērniņa dzimšanas sāk mācīties hendlingu.

Vai tu ikdienā piedomā pie tā, kā celt, nest, nolikt, velt mazuli?

Aicinājām dalīties savās pārdomās, viedoklī un pieredzē, un prieks, ka tik daudzas no jums ne vien dalās pozitīvā pieredzē par zināšanu gūšanu attiecībā uz hendlingu, bet arī savās kļūdās, ko vēlāk esat pratušas pašas izlabot!

Bet te arī balva!

HUGGIES®AUTIŅBIKSĪTES PĒC IZVĒLES

20170221143216-12031.jpg 

Wooly Organic MĪKSTAIS GRABULIS  – LĀCIS

20170221125801-39876.jpg

Paldies visām par komentāriem!

Balvas saņem - Santafee!

APSVEICAM!

Balvas tevi gaidīs Māmiņu Kluba redakcijā, Vīlandes ielā 1 (ar ieeju no Elizabetes ielas puses) 1.stāvā līdz 27.martam. Lūgums pirms nāc pēc balvām, uzraksti e-pastā kristine@maminuklubs.lv, kura izmēra un veida autiņbiksītes vēlies saņemt!

Māmiņu Klubs