Atsauksme - šķīštošā zāļu tēja bērniem "Bebi" (no 4 mēnešu vecuma)

Atsauksme - šķīštošā zāļu tēja bērniem "Bebi" (no 4 mēnešu vecuma)

26. Jan 2018, 23:26 Maaminja Diaana Maaminja Diaana

     Pateicoties Māmiņu Klubam, mums ir tā iespēja notestēt "Bebi" šķīstošo tēju, par kuru iepriekš neko pat nebiju dzirdējusi.

     Jāsaka, ka tēja ir ļoti viegli un ērti pagatavojama - tā sastāv no mazām granuliņām, kuras ātri vien izšķīst ūdenī. Kad pati pagaršoju tēju, uzreiz sajutu fenheļa izteikto garšu, jo šo tējiņu dzēru ilgāku laiciņu pēc mazuļa piedzimšanas - šķita, ka pēc tējas iedzeršanas (caur pieniņu) mazulim arī "koliku laikā" bija vieglāk ar puncīti - ikvakara "koliku laiks" manāmi saīsinājās un bija vieglāk pārciešams. 

     Dēliņš jau tējas gatavošanas laikā paspēja pagaršot pāris graudiņus, viņam tie ļoti garšoja - (ar smaidiņu sejā) sniedzās pat pēc papildus graudiņiem.

     Tējas sastāvs: dekstroze (67%), saharoze (29%), ekstrakti (fenheļa, kumelīšu, raudenes, mētras, anīsa, timiāna) (4%).

     Pagatavošanas veids: izšķīdināt 1 tējkaroti tējas 100ml silta vārīta ūdens.

     Pateicoties tējas sastāvā esošam zāļu kompleksam, tēja labvelīgi ietekmē kuņģa-zarnu trakta darbību, uzlabo apetīti, normalizē zarnu darbību kopumā, samazina paaugstinātu uzbudinājumu, atvieglo iemigšanu. (Informācija no: http://www.cibucabu.lv/bebi-%C5%A1%C4%B7%C4%ABsto%C5%A1%C4%81-z%C4%81%C4%BCu-t%C4%93ja-b%C4%93rniem-no-4-m%C4%93ne%C5%A1u-vecuma-200g)

     Vai tēja tiešām uzlabo minētās darbības?

     Nemāku vēl teikt, jo pagaidām esam to dzēruši vien pāris reizes, bet kopumā jūtamies gana labi. Un, ņemot vērā, ka tā tomēr ir zāļu tēja (ar ārstnieciskām īpašībām), šo tēju nelietojam ikdienā kā karsto dzērienu.
Visnotaļ pozitīvi ir tas, ka tās piedāvātais pasniegšanas veids patiesi ir ļoti ērts, bez liekas izlietoto tējas maisiņu "ķēpāšanās". 

     Tēju noteikti vēl testēsim, jo paši vēlamies vairāk pārliecināties par tās iedarbību!

     Ja kādam no Jums arī ir pieredze saistībā ar šo tējiņu, labprāt palasītu to šā bloga komentāru sadaļā! ;)

20180126232345-53740.jpg

Maaminja Diaana Maaminja Diaana 30. Jan 2018, 12:31 Softix

Būs jāpaskatās tā HIPP tējiņa arī, paldies par komentāru 😀
Pilnīgi piekrītu par to šķidruma došanu slimības laikā 😉

Maaminja Diaana Maaminja Diaana 29. Jan 2018, 17:40 Softix

Aha, to saldo garšu var just tējā - domāju, ka tas ir tas pats cukurs... Es arī šāda veida tējas neesmu redzējusi bez cukura, diemžēl... Tā HIPP tēja arī ir granulu veidā? Bērnībā man ļoti garšoja tējas granulu veidā 😀
Manuprāt, zāļu tējas labāk dot, ja ir kāda konkrēta problēma, kuru nepieciešams mazināt, līdz ar to pašlaik šo tējiņu esam tikai izmēģinājuši, proti, kāda ir tās garša 😉