AKCIJA: Visām E-lekcijām par jaundzimušo dāvinām -50% atlaidi!

AKCIJA: Visām E-lekcijām par jaundzimušo dāvinām -50% atlaidi!

04. Oct 2023, 19:40 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Visiem topošajiem un jaunajiem vecākiem esam sarūpējuši īpašu dāvanu - 50% atlaidi visām mūsu labāko speciālistu e-lekcijām, kas veltītas jaundzimušajam!

Sagatavojies bērniņa ienākšanai pasaulē, gudri sarūpējot pūriņu, uzzini visu svarīgāko par zīdīšanu, hendlingu, rotaļāšanos un bērniņa temperamentu!

Jaundzimušā pūriņš

Topošie vecāki vēlas sagādāt savam gaidāmajam mazulim vislabāko, bet no kā patiešām sastāv jaundzimušā pūriņš? Ko ir vērts iegādāties, ko nē? Praktiska video lekcija ar noderīgiem padomiem par pirmajiem ratiem, gultiņu, aprūpes priekšmetiem un citām svarīgām lietām pūriņā.

Dr.Irēna Putniņa stāsta reālus padomus, kas pārbaudīti ar daudziem vecākiem dzīvē un pūriņa veidošanā aicina izmantot pavisam racionālu pieeju, lielu uzsvaru liekot uz bērnu drošību.

Bērna temperaments

Kā stāsta psiholoģe Diāna Zande, audzinot bērnu rodas problēmas, jo mēs nesaprotam, kas notiek ar bērnu, kāpēc viņš uzvedas tā vai citādi? Turklāt parasti bērni tiek audzināti līdzīgi kā esam audzināti mēs paši. Nav “grūto” vai “vieglo bērnu”, kuru audzināšanā būtu nepieciešamas īpašas prasmes. Ir tikai dažādas pieejas, kā vecākiem audzināt lēnīgākus, aktīvākus un kautrīgākus bērnus. Lekcijā uzzināsim, kāpēc ir svarīgi iepazīt sava bērna īsto temperamentu un izprast, kāds tad ir bērns, kādas dabiskas īpašības viņam piemīt?

Kā rotaļājas mazulis līdz 1 gada vecumam

"Līdz brīdim, kad bērniņš ir sācis rāpot, mēs visbiežāk vārdiņus "nē" un "nedrīkst" sarunās ar mazuli neizmantojam, jo bērni līdz rāpošanas uzsākšanai nav tik kustīgi, lai iekļūtu dažādās ķibelēs. Mēs viņiem piedāvājam rotaļlietas, kuras ir atbilstošas viņu vecumam, mēs mazo paceļam un noliekam tur, kur vēlamies un kur viņam ir droši, taču brīdī, kad bērns ir sācis rāpot, pasaule mājās pārvēršas un vārdiņa "jā" vietā mēs sākam teikt – nē, to neņem, nē, tur rāpot nedrīkst, nē, māmiņas kurpi, lūdzu, nebāz mutē, nē, tur ir elektrības vadi, šo sarakstu mēs varētu turpināt un turpināt,” novērojumos dalās Klaudija Hēla.

Taču kā, lai bērns attīstās, ja mēs viņam tik daudz un bieži aizliedzam atklāt un pētīt? Vai mums pašiem patiktu dzīvot vidē, kurā viss ir aizliegts? Atrisinājums ir pavisam vienkāršs – veidot tādu vidi, bērnam kurā mēs varam atļauties mazajam teikt "jā". Tai nav jābūt lielai vai plašai, tikai tādai, kurā saimnieks būtu pats bērns.

Mazuļa hendlings

Video lekcija “Mazuļa hendlings” paredzēta topošajiem un jaunajiem vecākiem, lai uzzinātu, kā pieskarties bērnam, pareizi nest, celt, turēt un ģērbt tā, lai atbalstītu bērna dabisku attīstību.

Zīdīšanas ABC

Zīdīšanas ABC video lekcija ir paredzēta topošajām un jaunajām māmiņām, lai veiksmīgi uzsāktu un nodrošinātu  zīdīšanu savam mazulim, kā arī tiktu galā ar tipiskākajām problēmām zīdīšanā un rastu atbildes uz biežāk uzdotajiem jautājumiem. Šī lekcija ir pilnvērtīga daļa par zīdīšanu dzemdību sagatavošanas programmā.

Māmiņu Kluba E-lekcijas

e-lekcijas.maminuklubs.lv