8 fotogrāfiju idejas, kurās iemūžināt jaundzimušo pirmajās dienās

8 fotogrāfiju idejas, kurās iemūžināt jaundzimušo pirmajās dienās

28. Jan 2019, 00:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bērniņa dzimšanas diena var šķist kā sapnis, jo šajā dienā notiek tik daudz kas- iepazīšanās ar mazuli, pirmā maltīte, pirmā autiņbiksīšu maiņa. Noteikti neaizmirsti iemūžināt pirmajās dienās bēbīti dažādās dzīves situācijās.

Iepazīšanās ar lielo brāli/māsu

Zināms, ka pirmajos dzīves gados attiecības starp brāļiem un māsām mēdz būt kā sunim ar kaķi, tomēr pirmais mirklis, kad vecākais bērns iepazīstas ar jaunāko ir tik īpašs un neaizmirstams gan vecākiem, gan bērniem. Iemūžini šo iepazīšanās brīdi fotogrāfijās un pēc gadiem tā būs lieliska lapa atmiņu grāmatā.

Fotogrāfija ar māmiņu un tēti

Un pēkšņi pāris vairs nav divatā, bet starp viņiem ir mazs cilvēciņš. Pirmā fotogrāfija ar vecākiem atgādinās par iepazīšanās brīdi arī tad, kad bērns būs jau izaudzis.

Iepazīšanās ar vecvecākiem

Bērniņa piedzimšana ir lepnuma pilns laiks arī vecvecākiem. Turi fotoaparātu pa ķērienam, kad vecvecāki ir ieradušies apraudzīt mazulīti, lai redzētu, kāda ir beznosacījuma mīlestība un cik cieša saikne viņus vieno.

Pēdiņas nospiedums

Tik mazas rociņas un kājiņas kā pirmajās dienās nebūs vairs nekad, tāpēc izmantojot mūsdienu iespējas, veic pēdiņu un rociņu nospiedumus bērniņa atmiņu albumā. Arī iemūžināt šo brīdi ir to vērts!

Rociņas un pēdiņas fotouzņēmums

Visi dievina mazās rociņas un kājiņas fotogrāfijas, tāpēc noteikti bildē rociņas un kājiņas tuvplānā.

Pirmās interesantās sejas grimases

Dzīves laikā bērns atklās dažādas sejas mīmikas un grimases, tāpēc fotoaparāts noderēs, lai iemūžinātu zāvāšanos, pieres saraukšanu vai vienkārši neatkārtojamu skatienu.

Mazulītis dziļā miedziņā

Gulēt kā zīdainim-teiciens, kas izprotams ikvienam. Iemūžinot šādu guļošu mazuli, fotogrāfija atainos mieru un laikā, kad mazulis vēlākajos mēnešos naktī sliktāk gulēs, paskatoties uz šīm bildēm, atcerēsies, cik skaisti tomēr zīdaiņi guļ!

Pirmā reize, kad māmiņa tur mazuli

Pētījumi rāda, ka mazuļi pazīst māmiņas balsi jau tad,kad bēbītis ir vēl māmiņas puncī. Līdz ko mazulis ir māmiņai uzlikts uz punča, lūdz, lai bērniņa tētis vai medicīniskais personāls iemūžina šo skaisto brīdi- lielo satikšanās brīdi.

Pastāsti par īpašajām fotogrāfijām, kas Tev saglabājušās no bērniņa pirmajām dzīves dienām!

20180119151810-27930.jpg