Pirmā izvēle īstajā brīdī- NUK

Pirmā izvēle īstajā brīdī- NUK

27. Oct 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau vairāk kā 50 NUK ir blakus māmiņām un mazuļiem no pašām pirmajām dzīves dienām. NUK cenšas mērķtiecīgi nodot savu pieredzi, lai padarītu šo brīnišķīgo laiku par vienu no skaistākajiem dzīves periodiem!

NUK centieni ir izprast dzīvi un padarīt to vieglāku māmiņām. Bērniņš ierodas mūsu dzīvē kā krāšņs konfeti lietus, izplatot laimes endorfīnus visapkārt un ierastās pasaules kārtība tiek apgriezta gluži vai kājām gaisā un apberot jaunos vecākus ar neskaitāmiem jautājumiem.

NUK mēģina atrast atbildes uz šiem jautājumiem, kas palīdzētu padarīt ikdienas dzīvi vieglāku un atbalstītu bērniņa veselīgu attīstību jau no pirmajām dzīves dienām.

Jau kopš 1956.gada NUK sadarbojas ar vecmātēm, ārstiem, nozares profesionāļiem un jaunajiem vecākiem, lai izstrādātu produktus.

Labākās idejas dāvā pati daba, piemēram, ortodontiskas formas māneklīši un knupji pudelītēm, kas tik ļoti līdzinās māmiņas krūtsgala formai, lai palīdzētu apvienot krūts ēdināšanu un barošanu ar pudelīti un veicinātu dabisku mutes dobuma attīstību.

Kvalitāte un pieņemama cena- tie ir atslēgas vārdi, pēc kuriem vecāki izvēlas bērniem paredzētās preces. NUK produkti atbilst visaugstākajiem kvalitātes standartiem un tie galvenokārt ražoti Vācijā un katru dienu vecāki lieto NUK produktus vairāk kā 100 pasaules valstīs.

Tā kā mazuļi izaug tik ātri, arī produktiem ir jāaug līdzi, ko nodrošina arī NUK- vecāki var būt pārliecināti, ka izvēloties NUK produktus katrā attīstības posmā, nodrošinās bērniņam visu to labāko.

Vai zināji, ka mazuļa mutes dobuma attīstība sastāv no četrām fāzēm? Ja secīgi izietas visas četras mutes dobuma attīstības fāzes, pareiza mutes dobuma attīstība nodrošina:

• neapgrūtinātu elpošanu caur degunu
• efektīvu imūno aizsardzību
• labu gremošanu
• normālu vielu maiņu
• pareizu stāju un motoriku
• spēju labi runāt, domāt un mācīties

Mazi cilvēciņi,lielas emocijas- ikviena māmiņa un tētis saprot, ko nozīmē negulētas naktis vai pieniņa traipi uz iemīļotākās blūzītes. Jā, tā patiešām ir- bērni var mūs padarīt trakus un radīt laimes sajūtu vienlaikus! Tieši šis ir iemesls, kāpēc palīdzība no malas ir tieši laikā! Izvēloties NUK produktus, vari būt pārliecināta, ka tos radījuši cilvēki, kuri izprot dzīvi un vēl Tev un Tavai ģimenei lieliskus brīžus kopā ar Tavu mazulīti.

Daba ir apveltījusi māmiņas ar visu, kas nepieciešams mazuļiem pirmajos dzīves mēnešos- krūts pienu. Tas ne tikai sniedz vērtīgas barības vielas, bet arī krūts ēdināšana sniedz tuvību, radot bērnam drošības sajūtu, veidojot saikni starp māmiņu un mazuli.

Bet arī tad, ja mazulis kādā ēdienreizē nevar saņemt māmiņas pieniņu, tas nenozīmē, ka mazulim bez tā jāiztiek. Tikšanās, pasākums divatā ar partneri ārpus mājām- tam var būt ļoti daudz iemeslu. Praktisks risinājums var būt krūts pumpis, kas atslauks pieniņu un māmiņa var veidot piena banku, ko pasniegt mazulim, kad māmiņa nav līdzās. Līdzās krūts pumpim NUK piedāvā arī aksesuārus krūts ēdināšanai, kas ikdienu var padarīt vieglāku, piemēram, krūšturu ieliktnīši, kuri absorbē māmiņas pienu un pasargā drēbes. Noderīgi var šķist arī silikona krūšu uzmavas, kas pasargās jutīgas, kairinātas krūtis, ļaujot turpināt zīdīšanu, bet nezaudējot āda-āda kontaktu.


Bez šaubām, krūts ēdināšana ir labākais mazulim, bet ja kādu iemeslu dēļ tā nav iespējama, ir alternatīva- NUK First Choice pudelīte un knupītis, kas ir gluži kā māmiņas krūts. Īpašā forma tika izveidota, balstoties uz pētījumiem, kādā pozīcijā atrodas mazuļa mutīte ēšanas laikā.

Tāpat klīniski pierādīts, ka NUK First Choice palīdzēs apvienot krūts ēdināšanu un mazuļa ēdināšanu no pudelītes.

Šim knupītim ir:

- īpaši mīksta augšdaļa, kas palīdzēs vēl sekmīgāk iegult mazuļa mutē;

- izvirzīta aukslēju virsma

- ļoti plata lūpu atbalsta daļa

- nolīdzināta mēles virsma

Knupīša forma veidota tā, lai nodrošinātu dabisku šķidruma plūsmu, kas neļaus mazulim aizrīties ar gaisu un tas samazinās koliku iespējamību. Rezultāts būs apmierināts mazulis un apmierināta mamma, kas ir svarīgākais harmoniskai augšanai un attīstībai. Turklāt NUK knupīšiem ir dažādi izmēri, ļaujot izvēlēties piemērotāko knupīti savam mazulim.

Izvēloties knupīti pudelītei, izvēle jāizdara starp lateksu, kas ir dabīgs materiāls ar augstu elastību un izturību, noturību pret statisku spriegumu; un starp silikonu, kas ir caurspīdīgs, estētisks, bez garšas un smaržas ar ilgstošu izturību vārīšnai.

NUK nodrošina atbalstu zīdīšanas laikā  

tas galu galā ir labākais pamats attīstībai. Īpaši tam NUK piedāvā veselu programmu, kas veidota balstoties uz pieredzi un ekspertu viedokli.

b