Tavi pirkstiņi, mana roka un esam kopā uz mūžu..

13. Sep 2012, 10:30 nosiguldas nosiguldas

Dzemdību zālē laistījās saules staros, bija 13. marts un tikko piedzima mana mazā meitiņa, brīdī, kad viņu uzlika man uz krūtīm, likās, ka cauri izskrēja elektrība. Šo sajūtu sargāju vēl šodien. Tagad manai mazajai meitiņai ir divdesmit un viņa gaida savu pirmo mazulīti. No brīža, kad viņa ienāca pasaulē ir pagājis liels laiks, bet sajūtas es cenšos nepazaudēt arī šodien.

Es vienmēr esmu bijusi pārliecināta, ka tas, kas tuvina un saglabā šo neredzamo stīgu starp māti un bērnu ir nevis vārdi, bet glāsti. Savus bērniņus midzināju uzliekot sev uz krūtīm. Klusā šņākuļošana parasti bija par iemeslu tam, ka iemigām kopā, toties man nebija problēmu ar sāpītēm vēderiņā.  Kā jau katra mamīte masēju kājiņas un vingrojām kopā, bet pats galvenais, es vienmēr centos atrast laiku, samīlēt savus bērnus arī tad, kad viņi jau pieauga.

Mammīt iedod man rociņu. Mazā ķepiņa ieguļas mammas plaukstā un drīz vien jau maziņā sapņo. Katra no mums ir izjutusi šis jaukās izjūtas, kad no rīta mazulītis ceļās, apliek rokas ap kaklu un stingri piespiežas, tik ļoti negribās mosties uz dārziņu. Es apsēdinu savu mazo saulīti uz ceļiem, galviņa vēl piespiedusies man pie krūtīm, es lēnām viņu izģērbju un saģērbju, pamasēju muguriņu, noglāstu rociņas un tad jau esam pamodušās.

Tie visi ir mazi sīkumi, bet tie ir tik ļoti nepieciešami, jo tieši no tiem mazais cilvēks jūtās drošāks, viņš zin, ka mamas un tēta stingrās rokas ir viņam pavisam tuvu, nav ne no kā jābaidās. Un pēc pieredzes varu pateikt, mammas rokas ļoti nepieciešamas arī patsmitgadniekiem, pēc pirmās neveiksmīgās mīlestības. Pēc pirmās ballītes, kad vēlāk atgriežas mājās un no rīta nedaudz sāp galva. Pēc pirmās nakts, kad taureņi dzīvo vēderā. Pirms eksāmeniem un ejot pie ārsta stāties grūtniecības uzskaitē.

Es cenšos pēc iespējas biežāk būt viņiem blakus, just savus bērnus, laiks skrien tik ātri viņi izaug, bet atmiņas no bērnības ir tas ko atcerās vienmēr.

Blogu konkurss "Es un mans bērns - viens vesels”

Huggies® zina, ka Tu vēlies sava jaundzimušā jutīgajai ādai visu to labāko. Tieši tāpēc godalgotās Newborn autiņbiksītes izstrādātas, lai būtu īpaši maigas ar īpašu aizsardzību. Tīra un maiga aizsardzība no Huggies® mazajiem dupsīšiem.

Huggies® Newborn- nepārspējams maigums un aizsardzība Tavam mazulim no pirmajām dzīves dienām!

nosiguldas nosiguldas 25. Sep 2012, 23:02

😀paldies