Denīzes dzīves 100. diena ir klāt!

Denīzes dzīves 100. diena ir klāt!

29. Aug 2012, 11:55 mamma27 mamma27

Vai tiešām jau tik ātri paskrējis laiks? Denīze ir sasniegusi savas 100 dienas. Ko tad pa šīm dienām viņa ir paveikusi? Denīze ir iemācījusies velties no kreisā sāna uz punča. Pašlaik velšanās ir tik aktuāla ,ka uz muguras grūti noturēt. Vēl Denīze prot pagriezties uz abiem sāniem. Viņai ļoti patīk spēlēties ar grabuļiem ,kas piestiprināti autosēdekītim. Tos viņa saķer un velk sev klāt. Meitene labi guļ naktī- ceļas tikai vienu reizi. Var teikt ,ka arī gulēt iešanas laiks uz nakti ir paredzams- tas ir 22:00. Nu jau šādi gulēt iet nedēļu. Kopumā jāsaka, ka meitene ir tiešām kļuvusi liela un atvērta.

Salīdzinot ar to ,ko stāstīja lekcijā par pirmajām simts dienām. Denīze beidzot ir atvērusies. Gatava šai pasaulei. Jo pirmās simts dienas esot kā adaptācija, kamēr bērns aprod ar to, kas te īsti notiek, kāda tad ir šī pasaule un vēl paralēli dzīvot arī iepriekšējā pasaulē.

Liels paldies, Kristīnei,kura man piedāvāja rakstīt par Denīzes pirmajām 100 dienām. Jo pati jau diez vai saņemtos tā katru dienu rakstīt. Bet tagad bija pienākums to darīt un līdz ar to pašai bija vieglāk saņemties un uzraksīt. Domāju,ka arī Denīzei pēc gadiem būs interesanti palasīt par savām pirmajām dienām.