Denīze tur mantiņas un nogaršo tās

05. Sep 2012, 13:30 mamma27 mamma27

Laiks skrien. Un Denīze aug acīm redzami. Katru dienu mazā dāma paliek ar vien sakarīgāka un kā es saku , tāds kārtīgs cilvēks!

Ko tad jaunu Denīze samācījusies pa nedēļu. Viņai ļoti patīk vērot puķes un tēta riteni. Kas tur tik feins ,man nav ne jausmas,bet tik līdz ierauga šīs divas lietas, tā smaids līdz ausīm un runā kaut ko cītīgi un smejas. Laikam brauks dienās ar puķainu riteni:D

Vēl Denīze ir sākusi labi rociņās turēt mantiņas un pat mēģina jau tās iebāzt mutē un nogaršot. Tas man šķiet ļoti labs sasniegums, jo varēšu drīz piedāvāt graužamās mantas, kas nomierina smaganas,jo ir aizdomas ,ka tuvojas pirmā zoba nākšana. Denīze ļooooti siekalojas. Ar puiku tā nebija,bet meitenei var drēbes mainīt vairākas reizes dienā,jo visa priekša slapja.

Tā nu mums iet. Noteikti turpināsim ziņot par jaunākajiem Denīzes sasniegumiem.

Huggies® zina, ka Tu vēlies sava jaundzimušā jutīgajai ādai visu to labāko. Tieši tāpēc godalgotās Newborn autiņbiksītes izstrādātas, lai būtu īpaši maigas ar īpašu aizsardzību. Tīra un maiga aizsardzība no Huggies® mazajiem dupsīšiem ar jaunajām Huggies® Newborn, kurām ir mitruma indikators un U veida izgriezums nabiņas vietai.

Skaties video sarunu par jaundzimušā kopšanu - konsultē bērnu māsa Elita Svareniece