Sadedzini 500 kalorijas dienā!

18. Jul 2011, 15:57 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Protams, es zināju, ka šādā veidā iespējams zaudēt svaru un to veiksmīgi arī izmantoju ar meitiņu Danielu, bet tas, ka šis paņēmiens tiek reklamēts šādi, gan bija pārsteigums un varbūt nedaudz komisks šķiet reklāmas rullītis zemāk :)

 

Tomēr ko tur noliegt- ikvienai māmiņai ir skaidrs- tas darbojas! Līdzīgi kā ārsti iesaka, ka barojot mazuli ar krūti, dienā jāuzņem papildus 500 kalorijas, tad gadījumā, ja vēlies svaru zaudēt, neuzņem šīs 500 kalorijas un svars kritīsies! Pakāpeniski, bet kritīsies! Manā gadījumā es ar krūts barošanu sasniedzu -1kg pirms grūtniecības svara... Tiesa, lai šos rezultātus noturētu, arī pēc krūts barošanas pārtraukšanas jāseko līdzi savai ēdienkartei un veselīgam dzīvesveidam.

 

Cik kilogramus svara Tu zaudēji, mazuli barojot ar krūti?

15. Sep 2010, 23:23

Kamēr nebiju sākusi sekot līdzi, ko un cik ēdu, un cik kalorijas apēdu, svars nāca klāt. Ar pirmo bija tāpat. Kad jau bija palikušas retas barošanas reizes, tad sāku diētu un nometu labi daudz liekā svara, pirms tam tik nāca klāt. Tā, ka tas ir stipri individuāli.

princesemince princesemince 15. Sep 2010, 14:08

man divas nedēļas pēc dzemdībām bija -6kg no pirmsdzemdību svara, savukārt bērnam pirmā mēneša beigās +2kg no piedzimšanas svara 😀 sev par nelaimi atklāju, ka varu ēst vairāk nekā nepieciešams (man ir pārmērīga kāre uz saldumiem) un svars kādu laiku stāv uz vietas. diemžēl tas nebija ilgstoši, taču tālāk par pirmsdzemdību svaru tāpat neuzkāpa, kā arī pēc laika sācis pat kristies.
bet mans labākais novērojums - ja baro bērnu pēc gada vecuma, kad viņš kļuvis ļoti, ļoti aktīvs un nākas visu laiku skraidīt pakaļ, tad gan svars krīts superīgi 😀

15. Sep 2010, 12:59

man bija maz nācis klāt. Nedēļa-vecais svars, apmēram mēnesis- mīnus 4kg no vecā svara 😀 visas drēbes krita nost!! tagad ir mīnus 2kg no vecā, bik uznāca atpakaļ, kad beidzu barot un tieši sākās aukstais laiks 😃

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 15. Sep 2010, 11:11

Mjā, Aiga, Tev vairāk vajadzētu ēst 😃