Mūsu rati- Abc Desing TEC4

Mūsu rati- Abc Desing TEC4

26. Jan 2011, 20:01 mamma27 mamma27

Pirms es iegādājos ratus ļoti rūpīgi biju izpētījusi internetu un salasījusies atsauksmes-gan labas,gan sliktas. Vispirms jau meklēju lai patīk vizuālais,kad biju atradusi,tad nākamais bija svars. Un pārējais jau vairs nebija tik svarīgi. Tad nu ievēroju šos ratus Tec4. Devāmies ar vīru uz Ratu biroju,lai apskatītu klātienē. Un man viņi ļoti iepatikās. Bija tieši tas ,kas vajadzīgs. Tikai ļoti jauni un atsauksmes vēl nekādas:)

 

Tā nu nopirkām. Un neko sliktu pateikt nevaru- bija viegli, ātri saliekami, ērti, sēdeklītis sprādzējās uz rāmja. Vienīgais mīnuss mazs grozs. 

{smallpic:1}

{smallpic:2}

{smallpic:3}

Sēžamajai daļai muguriņa neliecās,bet viss sēdeklīts, bet tas nebija tik traki. Lai arī šie rati man ļoti patika un iespējams,kā guļamratus būtu gatava pirkt atkal,jo šobrīd skatoties, kā māmiņas pastaigājas ar šiem ratiem ,jūtu patīkamu skaudību,man tak ar bija-tikai mans mazais ignorēja ratus kā tādus.:)

 

Pastāsti savu ratu stāstu arī Tu, iesūtot to!

 

1

mamma27 mamma27 21. Apr 2010, 14:01

Ar sēžamo daļu braukāju arī ziemā, bet pa virsu sedzu segu. Vispār,ja nopērk to speciālo pārvalku ir labāk,tad nepaliek mitrs. Man prasījās lielāku jumtiņu. Bet nu man tas vizuālais ļoti patika un nekas cits nelikās vairs svarīgs-laika jau tā ir ar pirmo bērnu. Gribās to skaistāko.
Par to vilkšanu uz vienu pusi,daudz esmu dzirdējusi,bet nu mums nekas nekur nevilka.
Nu guļamais variants labāks par sēžamo -ērtības ziņā.
Nu tagad mans favorīts ir Bebe confort lool up. idiāli sēžamie rati.Un arī var atsevišķi kulbu nopirkt. Nākamajam būs tādi,ja neuzradīsies kas jauns modē un tādus vēl varēs dabūt.😀)