Denīzes 3.dzīves diena: pacietīgā meitene

Denīzes 3.dzīves diena: pacietīgā meitene

24. May 2012, 12:30 mamma27 mamma27

Trešās dienas rīts sākās ar nepatīkamu procedūru- analīžu ņemšanu. Tā kā man bija grūtniecības laikā neliels urīnceļu iekaisums, tad mazajai tika ņemtas analīzes ,lai pārliecinātos ,ka viņai viss ir kārtībā. Pieredze ar Adrianu rādīja ,ka šādas procedūras nav visai patīkamas. Tad nu biju sagatavojusies uz pamatīgu bļaušanu. Bet man bija liels pārsteigums ,ka Denīze tik mazliet pačīkstēja un mierīgi ļāva noņemt asinis. Arī ikrīta tīrīšanas un mazgāšanas procedūra viņai problēmas nesagādā, pat degunu ļāva iztīrīt un ne skaņas. Meitene laikam saprot ,ka skaistums prasa upurus.

Apmeklējām arī USG, kur tika pārbaudīta galviņa, nieres. Viss bija kārtībā, tāpēc cerība ,ka jau rīt tiksim mājās. Tagad viss atkarīgs no ēšanas un svarā ņemšanās.

Pavērojot cītīgāk mazo secināju, ka viņa sāk mainīties- sejiņa vairs nav tik satūkusi, actiņas vairāk tiek turētas vaļā un pētīta apkārtne. Starp gulēšanu un ēšanu ir vērošanas pauzes.

Trešā diena ir aizvadīta godam. Tad nu gaidām ceturto dienu, kad iespējams tiksim mājās ,ja Denīze būs sākusi pieņemties svarā, jo viss cits ir kārtībā.

Denīzes pirmās 100 dienas: māmiņas mamma27 dienasgrāmata

Denīzes 1.dzīves diena: iepazīšanās ar brāli

Denīzes 2.dzīves diena: jau brītiņu dzīvojas ar atvērtām actiņām