Denīzes 11.dzīves diena: Pucējamies

Denīzes 11.dzīves diena: Pucējamies

01. Jun 2012, 09:03 mamma27 mamma27

 

Diena sākās jauki, par spīti tam ,ka naktī mazajai sāpēja puncis. Sapratu, ka pie vainas ir mazgāzētais ūdens, jo tik ļoti gribējās iedzert.Un te nu bija- vēderiņš vēl par mazu tādiem dzērieniem. Bet nu prieks ,ka tikām diezgan ātri galā. Pabļāva kādas pāris stundas un tad iedevām Espumisanu, tētis paņēma klēpī, masēja vēderiņu un tā mazā Denīze saldi iemiga un gulēja diezgan ilgi.

Šodien Denīzei pucēšanās diena. Tētis piestrādāja par manikīra speciālistu, apgrieza mazos nadziņus. Jāsaka šis process īpaši nepatika, bet nu jāpaciešas bija, ko darīsi.

Un ja jau nadziņi apgriezti, tad vajag arī vannītē ieiet. Tā kā pie mazās vannas vēl neesam tikuši, nav sanācis laiks nopirkt, tad nu tētis lika lielajā vannā. Pagrūti bija notupēt uz ceļiem, bet nu viss jau paciešams mazās princeses dēļ. Un vannā viņai patika ļoti. Gulēja tēta rokās un izbaudīja silto ūdentiņu. Kad minūtes 5-7 bija plunčājusies ,ietinām siltā dvielī, pabaroju un Denīze varēja atpūsties. Šo procedūru vajadzēs atkārtot bieži, tik jāiegādājas mazā vanna un jāgaida ,kad arī ārā paliks jaukāks un siltāks laiks. Tad tā vannošanās jaukāka.

Denīzes pirmās 100 dienas: māmiņas Mamma27 dienasgrāmata

Denīzes 1.dzīves diena: iepazīšanās ar brāli

Denīzes 2.dzīves diena: jau brītiņu dzīvojas ar atvērtām actiņām

Denīzes 3.dzīves diena: pacietīgā meitene

Denīzes 4.dzīves diena: Braucam mājās

Denīzes 5.dzīves diena: Pirmā pastaiga un diena mājās

Denīzes 6.dzīves diena: Ciemiņi nāk!

Denīzes 7.dzīves diena: Atpūta svaigā gaisā

FOTO: Denīzei jau nedēļa 

Denīzes 9.dzīves diena: Meitenes beidzot pa māju

Denīzes 10.dzīves diena: vēroju meitiņas iemaņas